mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Masser af billeder og beskrivelse af vores rejse med Star Tours + en vinder

IMG_6629 Skærmbillede 2015-09-16 kl. 20.13.20

Sjældent har jeg opholdt mig så meget på samme sted i løbet af en uge, som har jeg gjorde den uge vi var på Tenerife – og hold nu op, hvor jeg nød det! Det var uden sammenligning vores hidtil allerbedste familieferie. No shit. Nedenfor har jeg skrevet lidt mere detaljeret om min oplevelse med nogle af alle de forskellige dele af ferien, men hvis I ikke vil trættes med at læse det hele, er der en samlet vurdering i bunden af indlægget, hvor jeg også afslører den heldige vinder af rejsegavekortet på 5000.- til Star Tours.

 

Flyveturen

PB110238

Efter alle jeres mange tips til at rejse med børn, følte jeg mig allerede inden turen temmeligt godt klædt på til en tur i et charterfly, sammen med mine drenge og en taske fuld af bøger, legetøj, kiks og en ipad. Vi havde bestilt sæder med ekstra benplads og for sulan, det var godt givet ud. Det betød at jeg snildt kunne sidde med Peter på skødet, imens bakken på sædet foran var slået ned – noget jeg husker var lidt problematisk på en tidligere rejse, hvor vi sad på “almindelige sæder”. Flytiderne var super børnevenlige og flyveturene gik som var de smurt med smør.

 

Vejret

IMG_6593

Inden afrejse havde jeg ivrigt tjekket vejrudsigter og Star Tours egen vejrprognose for temperaturen på Tenerife på denne tid af året. De sagde 24 grader og som den skeptiske sønderjyde (i hvert fald by heart) jeg er, troede jeg at det formentligt var et noget optimistisk tal. Til min store overraskelse skulle det dog vise sig, at der var endnu varmere. Jeg spurgte én af guiderne om der var usædvanligt varmt, hvortil jeg fik at vide, at sådan var temperaturen oftest, men at der typisk i løbet af en uge, ville være et par timer med regn; noget vi slet ikke oplevede.

 

Omgivelserne

PB080195

Tenerife er en meget smuk ø, med mange bjerge, klipper og selvfølgelig udsigtspunkter. Øens højeste punkt er vulkanen Teide, som vi kørte til i en lejet bil. Køreturen foregår i et noget kuperet terræn og Jens blev desværre en del køresyg på vejen; noget jeg dog kun forestiller mig ville have været (endnu) værre, hvis vi havde kørt bus. Selve turen var virkelig, virkelig smuk og det var en ret stor oplevelse, selvom vi endte med ikke at komme helt op til vulkanen.

IMG_6631

Udover en tur til Teide, var Jens og Thomas også en tur i Siam Park, en kæmpestor vandpark, hvor Jens kørte i vandrutsjebaner dagen lang og havde en kæmpe fest, imens jeg nussede om en lidt klatøjet Peter derhjemme på hotellet. Vi havde lejet bilen i tre dage og det var enormt rart at kunne køre rundt i bil, fordi det gav os en kæmpe fleksibilitet, frem for hvis vi skulle have været på planlagte busture. Vi var dog på en enkelt tur med bus, hvor vi blev kørt en lillebitte tur ned til den lokale havn, hvorfra vi tog på pirattogt, hvor alle bådsmændene var klædt ud som pirater og vi tog på jagt efter delfiner, som sprang rundt i vandet om båden. En stor, stor oplevelse!

PB050169

Fra piratturen. Jeg fangede desværre ikke nogle gode billeder af de mange delfiner og hvaler vi mødte, men ikke desto mindre var det meget smukt!

Billetter til både vandland og piratsejllads fik vi igennem guiderne på hotellet, så drengene undgik at stå i kø – ret smart!

 

Hotellet – Blue Star Costa Los Gigantes

Manner, hvor har jeg glædet mig til at skrive om det mega seje hotel!

IMG_6520

 

Værelserne

IMG_6464

Der findes flere slags værelser på hotellet og vi blev indlogeret i deres helt nye familiy-rooms, hvor der var dækket op med legetøj til børnene og bobler på køl til de voksne. Det var MEGA sejt! Der var en Playstation 4, som vi – fordi vejret var godt alle dage – ikke fik brugt, men som jeg forestiller mig kan redde enhver regnvejrsdag. Og så var der selvfølgelig badekar og balkon med udsigt ud over havet.

PB050144 Arghmen, jeg kan slet ikke få armene ned over det.

PB080206

 

Faciliteterne

Overalt hvor man gik på det store hotel, var der tænkt over både det æstetiske udtryk og den gode underholdning. Masser af forskellige pools og små oaser af blomster og hyggelige siddepladser og noget for enhver smag. Vi hang mest ud i den ende af hotellet hvor der var både en vandrutsjebane, babypool og poolbar, så vi dagen lang var underholdt. Der er stakkevis af liggestole og det var mit indtryk, at alle kan altid få en god god plads, hvadenten man er mest til at ligge i solen eller i skyggen under en parasol.

IMG_6646

Thomas og jeg er begge skyggemennesker, så vi lå oftest under en parasol og nød synet af vores legende børn, som gav den gas, sammen med nogle af de mange andre danske børn.

PB090210

På hotellet er der både en kiosk og nogle mindre sourvenirbutikker, barer, dagsunderholdning til børnene og aftenunderholdning til de voksne. Der var minigolf, righ-ropes-bane, tennis, fodbold, vandaktiviteter og en rigtigt god legeplads og altid noget (nyt og) spændende at lave.

IMG_6544

Maden

Hotellet er et all-inklusive-hotel, hvor der serveres morgenmad, frokost, aftensmad, snacks hele dagen og drinks hele aftenen (og dagen, til dem der er til den slags). Vi manglede på intet tidspunkt hverken mad eller is og fordi hotellet er så stort, var buffeterne altid overdådige.

IMG_6467

Der var SLIKBUFFET! Godt nok kun to gange på den uge vi var der, men det gjorde det hele for mig. Slikbuffet med to chokoladefontæner, skumfiduser og vingummi i alle afskygninger.

Udover slikket var jeg positivt overrasket over kvaliteten på maden og der stod til alle måltider et par kokke klar til at lave friske retter; for eksempel fik jeg serveret en omelet med selvvalgt fyld hver evig eneste morgen.

Min eneste anke i forhold til maden er hotellets kaffe, som jeg altså ingenlunde kan sige andet godt om, end at den smager fortræffeligt, hvis man kombinerer den med en kugle af den gratis vanilleis. Til gengæld betyder det, at min kaffeafhængighed har fået et lille nyk nedad, som selvfølgelig er dejligt.

IMG_6617

Serviceniveauet

Sjældent har jeg dog mødt så mange søde servicemedarbejdere, som jeg gjorde på dette hotel. Alle vi mødte var søde, smilende og fulde af et overskud, som vidner om, at de elsker deres arbejde. Der var altid god stemning og jeg elskede særligt når håndklædedamerne om aftenen forsigtigt bankede på døren, for at tilbyde rene håndklæder og lækre chokolader. Tjenerne i restauranterne var super søde og guiderne, var toptjekkede og virkelig søde! De stod klar hver eneste dag til at svare på spørgsmål og hjælpe med at planlægge udflugter og de var en kæmpe hjælp til et par førstegangsbesøgende som os.

IMG_6561

Og så var der en recycle box, hvor man kunne efterlade sommertøjet, solcremen og badedyrene. Ret optur!

Min samlede vurdering

Jeg ELSKEDE (næsten – fraset kaffen) det hele. Aldrig havde jeg troet at jeg skulle blive så begejstret for en charterferie, men jeg har da sjældent nydt en ferie så meget, som jeg har nydt denne. Det var dejligt at komme lidt ud at se øen, men i virkeligheden nød jeg allermest de dage vi bare var på hotellet, hvor jeg ikke skulle tage stilling til andet end om jeg ville have chokolade eller jordbærkage til dessert. Det var ikke den helt overdådige luksusudgave, men der var sørget for det hele og hold nu kæft hvor var det dejligt. Virkelig. Jeg kan kun give Tenerife, Star Tours og hotel Blue Star Costa Los Gigantes mine varmeste anbefalinger.

IMG_6480

Derfor er det med glæde, at jeg vil minde jer om at I med koden MTIL2 får 500 kroner i rabat pr. person på alle hoteller, på Tenerife med afrejse i januar måned, hvis I booker jeres rejse inden 01.december (Obs: gælder ikke for børn i ekstra seng). 

Jeg har selv lige tjekket hvad det ville koste for mig og min familie at vende tilbage i Januar. Lige over 15.000.- for os alle fire for en uge med all-inklusive, sus og dus og sommerlig varme. Det er til at overkomme synes jeg. Ellers er der fx også dette familievenlige hotel, med opvarmet pool og golf, hvor prisen for os alle fire er under 10.000 kroner. Jeg siger det bare.

Og for Majken, som tippede om at købe et målebånd inden man fortæller børnene, at nu er der ferie i sigte, så koster det 5000 kroner mindre, for du har vundet og får direkte besked i din mailbox. TILLYKKE!

Og rigtig god rejselyst til jer alle – det er bare om at komme afsted, hvis I spørger mig.

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

 1. Hej Cana
  Sikke en dejlig beskrivelse du har lavet af stedet! Vi var der jo sammen med jer – det var hyggeligt at møde jer og, som du nok ikke er i tvivl om, nød vores børn jeres børns selskab! 😉 Og jeg har det fuldstændig som du; det er den bedste familieferie vi har haft!
  Jeg tillader mig at komme med lidt bonusinfo til dine læsere, som har været meget værdifuld for vores familie. Både Benedikte på 4 år og jeg selv tåler ikke gluten, og hotellet har været intet mindre end fantastisk til at håndtere det! Vi har fået lavet special aftensmad, så vores mad ikke kom i kontakt med det andet på buffeten, fået lavet special pandekager til morgenmad, brød, pasta og pizza – endda også i poolbaren! Tjenerne var, som du også beskriver, meget venlige og hjælpsomme, og der var stor forståelse for vores intolerance. Alt mad i den kæmpe buffet er mærket med allergener, så det er nemt at se, hvad man kan spise. Det har gjort vores familieferie til den bedste ferie nogensinde, fordi vi ikke engang skulle tænke på vores allergier. Jeg vil også give mine varmeste anbefalinger til hotellet generelt, men ikke mindst til familier med intolerancer.
  Kh Karina
  http://www.karinasmad.dk

 2. Vi var der i vinterferien, og må bare sige, jeg er fuldstændig enig i din beskrivelse af hotellet og servicen.
  Vores den mindste blev virkelig syg mens vi var der. De skaffede læge, fik medicin kørt ud til hotellet og ringede til os flere gange i løbet af dagen, for at tjekke hvordan det gik.

 3. Hej

  Den rabat kode virker ikke, når man har tastet ind for Tenerife og søger kommer der intet, men søger man uden rabat kode er der masser af hoteller ?

  1. Det lyder skørt. Hos mig virker det fint, når jeg prøver. Jeg giver den lige videre til StarTour og giver lyd, så snart jeg ved mere 🙂

 4. Hej Cana
  Jeg tillader mig at stille et spørgsmål til dette gamle indlæg om Tenerife, i håbet om, at du har tid og lyst til at svare.
  Vi overvejer 14 dg på samme resort i november. Vi har børn på 10 og 13 år, som meget let bliver køresyge. Mit spørgsmål er, om køreturen fra lufthavnen til resortet og til/fra Siam Park gav anledning til køresyge, eller var det “kun” på turen til Teide?
  Tak, i øvrigt, for en fantastisk god blog.
  Kh Berit

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven