mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Lunt for årstiden og mit bedste flyvetip

PB110238

Der tog I sgu alligevel røveren på mig og jeg skal blankt erkende at det huer mig gevaldigt!

Ser I, efter at flere af jer forleden kommenterede, at jeg altså nok skulle forvente at lande i et både koldt, vådt og blæsende Danmark, blev jeg noget betuttet ved tanken om overhovedet at skulle sætte mig ind i den transferbus, der i går kørte os til lufthavnen. Men for pokker, søde damer, her er jo slet ikke koldt!

Iført høje støvler og sweater befandt jeg mig pludselig stavrende ned igennem lufthavnens lange gange, med en sovende Peter i viklen, imens svedperlerne piblede frem ned langs rygraden.

Det er selvfølgelig ingenlunde bikinivejr, men jeg troede mest af alt, at de af jer der skrev “lunt for årstiden” var i jeres optimistiske vikingehjørne og jeg må nu erkende, at jeg tilsyneladende ikke selv er så ukuelig optimist, som jeg ellers går og bilder mig ind.

En opdagelse der dog er ganske kærkommen, for det er da nu engang dejligt at blive positivt overrasket over det danske novembervejr, som jeg ellers har for vane at være en kende træt af.

Flyveturen gik endnu engang forrygende, konkurrencen om de femtusinde kroner til Star Tour er afsluttet (vinderen annonceres så snart Star Tour har trukket lod og informeret mig om hvem der er den mega heldige) og jeg vil takke for de mange gode tips der er kommet ind. Mit eget bedste tip må være, at bruge et par hundrede kroner på at købe ekstra benplads, som gør det lidt sjovere at sidde med både trætte, glade, legende, spisende og sovende børn på skødet.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven