mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Lufthavn, toiletindlæg og chokoladedyppede jordbær

image

Med sved på overlæben og store forventninger ramte vi i morges lufthaven, hvor vi nu venter på det fly, som skal transportere os til Tenerife på all-inklusive-ferie. Ingen madlavning, ingen rengøring, ingen sure pligter i en hel uge og så har jeg ovenikøbet lige fået en omgang spraytan, så jeg ikke behøver at tænke på at holde stængerne i solen, for at få lidt kulør – jeg er “solbrun” uden UV-stråler fra start og jeg kan næsten ikke vente med at springe i både bikini og nederdel.

Drengene kigger på flyvemaskiner og slikautomater, imens jeg har sneget mig på toilettet, for at blogge – fuldstændigt på samme måde, som jeg i store træk forventer det kommer til at forløbe på turen. Små, hurtige opdateringer fra #Buttenferien2015.

Jeg er blevet lovet nogenlunde wifi-forbindelse på hotellet, så jeg håber i hvert fald at jeg kan holde jer opdaterede undervejs, omend det måske bliver lidt mindre end sædvanligt, fordi jeg forventer at sidde mere ved børnepoolen end foran computeren.

#Buttenferien2015 – man kunne vel næsten kalde det for en charter-honey-moon og mon ikke man kan få serveret både chokoladedyppede jordbær og cremant på værelset efter børneputtetid. Jeg håber…

Drømme, drømme, drømme – men først 5 timer og 25 minutter i tætpakket flyvemaskine. Wish me luck!

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Jeg er nysgerrig efter at vide, om du stadig læser psykologi? Så vidt jeg husker, har du ikke nævnt noget om det, andet end at du kom ind… Hvorfor ikke skrive noget om det at være tilbage på skolebænken på uddannelse nummer 2?

    1. Der gør hun ikke. Hun skrev et indlæg in Sr hub sprang fra pladen og blev fuldtidsblogger og et igen senere da der var rus-uge om ar hun ikke fortræd den beslutning .

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven