mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Kom med mig til releaseparty!

image

Foruden nyheden om at jeg absolut intet skal lave de næste seks dage, udover at dase ved poolen, er der lige dumpet den dejligste besked ind i indbakken, som både Thomas og jeg ellers havde svoret at holde os fra.

Canas Album, den plade med de 10 vidunderlige kærlighedssange fra Thomas’ hjerte til mit (og til jeres!) udkommer allerede d.3.december! På Peters 1 1/2 års “fødselsdag” og på den eneste dag der i folkeskolen ind i mellem var dobbelkonfekt på fødselsdagsguf, fordi der var hele TO i min klasse der havde fødselsdag vidstnok lige den dag. Det er en sand glædens dag og det er i dén grad en god dag at falde hinanden om halsen, danse lidt mere og elske – livet igennem.

Vi fejrer pladens fødselsdag med et brag af en releasefest på RUST i København og I kan bande på at jeg glæder mig! Vi skal skåle, danse, kramme og så skal alle der kommer, selvfølgelig have mulighed for at få signeret en CD – mest af Thomas, men denundenlyneme også af mig, hvis nogen kunne have interesse.

Billetterne bliver sat til salg i morgen, torsdag, klokken 10.00 og man skal skynde sig, for der er et meget begrænset antal billetter og de er ovenikøbet billige!

Til de af jer som ikke når at købe en billet inden der er udsolgt, er der et lille håb for at I stadig kan komme med til releasefest, for jeg arbejder på at få lov til at give et par stykker væk her på bloggen, når vi er hjemme fra ferie.

Uanset hvad, glæder jeg mig til at se jer der kommer med – jeg tager min rødeste læbestift på og forventer at kysse den af på jeres (og Thomas’) kinder!

Se eller gense vores bryllupsvideo med én af sangene fra albummet i indlægget HER. 

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Når der er så få billetter, er der vel (desværre for mig) ikke mulighed for at købe forud, hvis man ikke har mulighed for at være på nettet i morgen fra kl 10.00 af, vel? (Krydser fingre alligevel – måske min kæreste og jeg er heldige!) I alle tilfæde; hav en god aften og nyd ferien! Kh

  2. Jeg har haft held til at købe billetter her lidt før 10. De sælges via billetto.dk og ikke direkte på Rusts hjemmeside. Nøøøj, jeg glæder mig!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven