mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Kildeleg, mestermimer og jeres bedste film

image

Med en forstærket følelse af at huske at nyde livet, har jeg i dag holdt frilørdag med min familie på allerdejligste manér. Klokken var langt over elleve før både Thomas og jeg kom i tøjet, efter vi havde bygget lego og lavet kildeleg med drengene hele formiddagen.

Vi – som jeg formoder alle andre – havde brug for et ekstra skud kærlighed.

Selvom terrorattentatet i Paris i går, var sindsoprivende og ganske forfærdeligt, tror jeg det er vigtigt at give det den rigtige energi. At bruge katastrofen, til at elske (endnu) mere. Sjældent har jeg været så knusforelsket i min familie, som jeg har været det i dag. Jeg har suget dem til mig, som de har suget sig til hinanden og til mig.

Heldigvis er kærlighed en selvforstærkende følelse og med den i maven, har jeg med et kys sendt min mand til herreaften, store bøffer og forhåbentligt en hel masse veltempereret rødvin. Jens og Peter sover sødt og jeg kigger på den strøm af billeder, jeg ganske uforstyrrende fik knipset af dem, da de i eftermiddag lod mig dangdere den på sofaen, imens de var hinandens gensidigt glade kramme- og klatretårne.

Jeg har et stykke ganske fortrinlig (det ved jeg, fordi jeg allerede har været der én gang i dag, ahem…) gulerodskage i køleskabet, som nogle venner efterlod sig ovenpå en spil- og rødvinsaften, hvor jeg forøvrigt endte med at tage titlen som aftenens tilsyneladende bedste mimer, efter at mine medspillere med lethed kunne gætte da jeg skulle agere menneskelig og i øvrigt komplet tavs fastelavnsbolle. Og ja, det er noget med at mime fastelavn og derefter mime at bolle. Very funny! Gulerodskagen skal skylles ned med en god kop kaffe og en lykkelig kærlighedsfilm på Netflix, som er det eneste mit hjerte kan rumme denne kolde lørdag aften.

Hvis I har nogle forslag til gode film så bring ’em on, da jeg er ganske uforvarende amatør inden for kategori fjernsyn og film.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Helt klart French Kiss med Meg Ryan og Kevin Kline eller Mit hus i Toscana. Klassikere og rigtige til dagen 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven