mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

JordemoderCana lukker

PB220283

Med sneen hvirvlende udenfor mit vindue, kan jeg mærke at jeg engang har luft under vingerne og jeg føler mig svævende imellem både kolde og blide snefnug, i højder der af og til er småfarlige og som lader sneen der falder under mig, smelte mod den endnu lune asfalt. Jeg forsøger at manøvrere, men tager sommetider favnen for fuld. Jeg forsøger at gøre alle tilfredse, men glemmer nogle gange dét jeg allerhelst vil. Allerhelst vil jeg have et godt, dejligt og indholdsrigt liv. Jeg vil være en god mor for mine børn og en god kone for min mand.

I der har læst med hos mig igennem længere tid ved, at jeg er meget intuitiv af sind og en iværksættertype, som sjældent har langt fra tanke til handling. Jeg kaster bolde op i luften og nyder synet af dem, lige indtil jeg skal gribe dem alle på samme tid. I dét sekund går det op for mig, at jeg må prioritere; præcis ligesom alle andre.

I har set mig starte både tregodegrunde.dk, som nu er overgået til min veninde, Cecilie og I har set mig starte jordemodercana.dk, som i flere uger har stået stille, på trods af at jeg er fuld af både ord, råd og vejledning i forhold til graviditet og fødsel. Inspirationen og den gode energi er forsvundet sammen med de lyse nætter og jeg mærker i højere grad en glæde ved at koncentrere mig om at dele mit liv på mortilto.dk end ved at dele det op i flere adskilte blogs.

Jeg troede at jeg let kunne adskille mine jordemoderfaglige tanker fra alt det andet jeg rummer og skriver her på mortilto.dk, men jeg tog fejl. Jeg har ofte lyst til at skrive personlige, jordemoderfaglige indlæg, som jeg i virkeligheden synes passer allerbedst ind lige her, midt i mit liv og alt det jeg deler med jer der læser med. I får hele pakken og en lille del af den, er jordemoderfaglig.

Det betyder at jeg for en stund sætter JordemoderCana.dk på stand by og i stedet vil gå tilbage til min “gamle model”, hvor jeg i ny og næ skrev om graviditet og fødsel her på domænet. Det bliver ingenlunde overvejende, men en lille del af bloggen her kommer altså fremover til at være relateret til min jordemoderfaglighed og det håber jeg at I er med på. Hvis ikke, skal I ikke høre ét ondt ord, hvis I springer den type indlæg over.

Jeg glæder mig i hvert fald til at kunne samle alt dét jeg har lyst til at dele med jer, ét eneste sted. Lige her. I hvert fald for nu.

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

 1. Helt forståeligt. 🙂 Jeg elsker dine jordemoder indlæg. I det hele taget så er jeg så fascineret af det fag og den verden. Det er så smukt og samtidig barskt et fag. 🙂

 2. Øv for søren. Det er rigtig ærgerligt synes jeg. Men man skal altid følge sit hjerte, og fedt du gør det 🙂

 3. Jeg er svimlende glad for at høre, at jordemoderiet vender tilbage på bloggen! Det var dét der i tidernes morgen bragte mig herind og jeg har savnet det lige siden det stoppede!
  P.S. Jeg tror vi er en del jordemoderstuderende, der følger din blog af selvsamme årsag!

 4. Noooooo… øv.. har tusinde spørgsmål om fødsel fordi jeg er så pokkers forsigtig og bange for at tage springet.. fandt lidt trøst i din side.. Håber man må spørge dumt herinde så..<3

 5. Tænker du er Cana ( mor til to) og jordemoder… Selvfølgelig kommer der indlæg, tanker og mere om graviditet og fødsler. Og dem der følger mortilto.dk følger jo netop alt der følger med når man er mortilto.dk

 6. Hej Cana
  Du har ligesom mig og mange andre der brænder for deres fag måtte indse……. Dit fag er så stor en del af din person at det ikke er til at skille ad 🙂
  Jeg er mor!!! Men jeg er også sygeplejerske!!!! Og de står ikke til at skille ad for de to roller er så stor en del af det der gør mig til den jeg er.. Så det omfavner jeg og baby må så bare finde sig i termometre og nøje opsyn med aff og væske regnskab 😛 ( er der slapper mere af efter endt barsel.. Hvor jeg dog griber mig selv i babysprog og billedkavalkade til de interesserede 😉 )

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven