mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

… Hun skal bare ikke være gammel

image

Fuldstændigt som som sin far, er min Jens mesterlig i disciplinen at give komplimenter og fornærmelser på samme tid. Thomas kan for eksempel, når jeg af og til gør et eller andet dumt, eller når jeg for tredje gang på en dag beder ham om at ringe til min telefon, fordi jeg har glemt hvor jeg har lagt den, finde på, med et glimt i øjet, at sige “men heldigvis er du helt vildt pæn“.

I dag forsøgte Jens – vist ganske uintenderet – at gøre ham kunsten efter, da han forklarede mig om hende han vil have (mindst) tusind børn sammen med, når han bliver voksen. “Hun skal være lige så smuk som dig, mor. Og ligeså sød som dig, mor. Men bare ikke gammel ligesom dig, mor”

Tak min skat. Et kort øjeblik overvejede jeg om jeg skulle bilde ham ind, at kiosken har lukket for fredagsslik. Indtil jeg så kærligheden i hans øjne.

Børn kan altså noget helt særligt vildt. Godt.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Det her er mit absolutte favorit indlæg!
    Årh, hvor blev jeg bare solgt til stanglakrids efter den fine kommentar. Han er da bare lige til at kysse! Jeg drømmer om at min søn gør Jens kunsten efter når han bliver større.. For ååååårh!!! Det smelter et moderhjerte helt. <3

  2. Hvor er han sød. Min Noah som vist er nogenlunde samme alder legede i fredags hos en børnehavekammerat. De stegte og spiste sild. Noah havde så fortalt kammeratens far, at han altså godt vidste lidt om sild, for hans mor (altså MIG) er en sild <3 <3 <3 Tak dejlige skat.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven