mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Gu’ gider jeg ej være bange!

IMG_5157

Nu vil jeg altså lige slå én ting fast. Jeg vil ikke være bange.

Som jeg skrev i mit forrige indlæg skal jeg på tirsdag til London sammen med to veninder (den ene kan I se på billedet ovenfor) en tur jeg lige siden vi planlagde den for et par uger siden, har glædet mig til, på samme måde som jeg engang glædede mig til at komme til børnedisko i nabolandsbyen. Jeg glædede mig fra sekundet vi trykkede bestil, jeg glædede mig i fredags og jeg glæder mig altså stadig i dag.

Jeg er ikke bange.

Vi, der er så heldige at bo i Europa, lever i sikkerhed og selvom dét der skete i Paris i fredags er ganske forfærdeligt og angstprovokerende, så vil jeg altså stadig vove den påstand, at vi – uanset i hvilken by, stor som lille, vi befinder os – kan færdes lige så sikkert både i dag og i morgen, som vi kunne i sidste uge.

Verden blev med terrorattentatet i fredags ikke er farligere sted at leve, så længe vi ikke lader os påvirke. Vi må ikke være bange og vi må for alt i verden ikke optrappe konflikten. Det er nu vi har chancen for at opdrage vores børn til at være rummelige og tolerante og jeg synes vi bør gribe den.

Jeg blev skrækslagen et øjeblik, men jeg vil ikke være bange og jeg tror kun jeg bliver det, hvis selv vi synker til et niveau, hvor vi barbarisk går efter at slå uskyldige ihjel, i håbet om at ramme de skyldige, i samme skudsalve.

Vi må ikke blive så bange, at vi griber til onde løsninger. Please.

Med det sagt håber jeg at dette var det sidste jeg skulle skrive – nogensinde – om terror. Fra i morgen, håber jeg at det er lidt mindre tunge emner der fylder mig og dermed siden her.

Tak fordi I læser med.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Min første tanke da jeg opdagede katastrofen i Paris, var bare fuck!!! Jeg har for noget tid siden bestilt en weekend tur til Paris, med afrejse d. 11/12. Men jeg har valgt ikke at blive bange, chancen for at det lige sker samme sted to gange, er forhåbentlig minimal. Vi vælger ihvertfald at glæde os til vores tur!

  2. “jeg tror kun jeg bliver det, hvis selv vi synker til et niveau, hvor vi barbarisk går efter at slå uskyldige ihjel, i håbet om at ramme de skyldige, i samme skudsalve” Jeg mener at desværre at det er det vi har gjort de sidste mange: støttet krig i Irak og Syrien. Droner!!! Den danske regering vil købe kampfly for flere milliarder….Der er så mange uskyldige liv der slået ihjel i “kampen mod terror” Så vidt jeg kan se er det denne kamp, der skaber splittede familier og mennesker der mister alt…og som bliver sindssyge af dette. Jeg skriver dette fordi jeg synes vi bliver nødt til at vågne op og indse at vi selv er en del af denne ondskab

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven