mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

For et år siden – november

For et år siden i november, boede vi stadig i Broager, men var så småt gået igang med at lege med tanken om at flytte tilbage til København, hvor jeg dengang håbede på at skulle studere psykologi. Peter var fem måneder gammel og jeg var efterhånden landet i min nye rolle, som mor til to.

strand1

Jeg skrev et velment “hjælpeindlæg” til alle nybagte mødre, om 10 ting man bør vide som nybagt mor. 

Og jeg skrev – som en føljeton på de (pinlige) fødsler jeg skrev om i oktober – et indlæg, med historier fra en række jordemoderkollegaer, om deres egne pinlige fødselshistorier. For ja, vi jordemødre er også “pinlige”, når vi føder.

20130211_014554_us-women-giving-birth-later-life

Jeg skrev også om én af mine egne pinlige eskapader, hvor jeg på et hængende hår, lige akkurat nåede at rive mine bukser af udenfor bilen, inden jeg skabte syndflod af våde affaldsstoffer midt på åben gade.

tisse

… Og en hel masse hverdagsstrøtanker og hvad pokker der nu faldt mig ind dengang i midten af min barsel. Find hele arkivet for november 2014 HER.

Uanset hvad, tør jeg love, at jeg dengang var mere hormonella end jeg er i november 2015, hvor der til gengæld er skruet jævnt meget op på oplevelsesfronten; så meget, så jeg allerede nu, glæder mig til at skulle forfatte samme indlæg om et års tid 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Jeg stod med en positiv test i hånden i går morges. Nyheden er stadig ved at bundfælde sig. Vi troede ikke det kunne lade sig gøre.
    De 10 ting man bør vide som nybagt mor giver mig lidt mere ro. Tænk at det er et helt år siden at jeg læste dem for første gang. Det virker så fjernt!
    Tak for en fantastisk dejlig blog, Cana.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven