mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Et hotel uden dørkarme, en ekstra vugge og et megasmart koncept


Skærmbillede 2015-11-16 kl. 14.00.56Skærmbillede 2015-09-16 kl. 20.13.20

For omtrent et år siden, var jeg netop checket ind på et hotel midt i Aarhus, sammen med Thomas og drengene, efter at vi havde besøgt Aros, hvor jeg – vist ganske ulovligt, undskyld! – har affotograferet en både lille og korthåret Jens på midterbilledet ovenfor. Dengang inkluderede familien en baby, som stadig sov (bedst) i sin slyngevugge, som I (også) kan se ovenfor.

Til min store skræk skulle det vise sig, at vores hotelværelse ikke indeholdt én eneste lillebitte dørkarm, hvor vi kunne hænge slyngevuggen op og jeg husker det som at jeg fik et mindre panikanfald.

Tilsyneladende er Aarhus ikke altid så sej som den udgiver sig for og det skulle vise sig, at være umanérligt svært at opstøve et stativ til vores vugge, som succesraten for vores mini-get-away i dén grad afhang af. Vi – eller altså Thomas – endte med at køre et godt (og temmeligt langt) stykke udenfor byen, hvor vi via ét eller andet køb-brugte-ting-site, havde fundet et slyngevuggestativ, som trods alt var billigere end at købe et helt nyt.

Skærmbillede 2015-11-16 kl. 13.35.32

En plovmand og to døgn senere stod vi så hjemme igen, nu med to vuggestativer og masser dørkarme.

Skærmbillede 2015-11-16 kl. 13.34.47

Tænk hvis vi dengang bare havde kunnet leje et stativ. Eller en anden vugge. Eller et eller andet, som havde været både billigere og smartere. Eller bare leje det ekstra stativ vi havde købt, ud.

Det er der i mellemtiden nogle vældigt skarpe mennesker der har rodet bod på med det nye site KidUp.dk, som er en udlejningsdatabase for baby- og børneudstyr. Det er så smart, at jeg er helt grøn i hovedet af misundelse på dem der har fundet på det.

Det er skide smart når man er på tur i andre byer end sin egen og man ikke gider slæbe alt for mange pakkenelliker med sig. For eksempel har jeg altid været træt af (at opbevare og) slæbe rejseseng og klapvogn frem og tilbage, når vi har taget turen over Storebælt.

Fuldstændigt ligeså smart er det når man, som vi, bor i en lillebitte lejlighed og ikke lige har plads til mere end det absolut nødvendige og man for eksempel pludselig får lyst til at tage i tivoli by night med sine to små børn. Vi har ingen søskende-klapvogn, men jeg skal være den første til at indrømme at jeg ind i mellem ville ønske vi havde; netop så vi kunne tage ud om aftenen og lade begge børn hvile sig, når de blev trætte.

Med KidUp søger jeg bare efter klapvogn i København og vupti, så får jeg klasket en lækker søskendevogn lige i fjæset, til den nette sum af 80 kroner for en dag. Dét er fanderneme smart!

Det eneste det kræver for at det her bliver en bragende succes på lige fod med smør på brødet og ketchup til pølserne er, at vi allesammen skynder os i gemmerne og lægger de ting vi alligevel ikke bruger til hverdag, til udlejning. På den måde bliver databasen lynhurtigt opdateret med alt hvad hjertet og de fleste børnefamilier begærer og ganske snart behøver vi ikke længere pakke andet end os selv og vores børn i bilen, når vi drager på tur.

Fordi vi, som skrevet, bor temmeligt småt har jeg ikke fundet andet end den ekstra-autostol vi har stående i kælderen, som vi kan leje ud. Til gengæld har jeg lynhurtigt knipset et billede og lagt den ud, til spotpris, selvfølgelig. Den er hverken verdens flotteste eller bedste, men for os er den perfekt, når vi lige skal have nabobarnet med en tur i skoven eller når nogen som ikke har isofix i bilen, skal have Jens med på tur.

Skærmbillede 2015-11-16 kl. 11.49.44

Find autostolen og min profil lige her – og opret jer selv i samme ombæring og overvej om ikke I har noget I kan lægge til udlejning, så vi sammen kan få skabt Danmarks største forældre-til-forældre markedsplads. Det er helt gratis og man kan lige nu vinde en tur til Legoland for hele familien (værdi 5000.-) ved at oprette sig som bruger.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Hej Cana. Dejlig blog du har!
    De der billeder/tegninger af drengene i baggrunden – hvor er de fra? De er super flotte!

  2. “Et” ekstra vugge og “en” megasmart koncept… 🙂 der skal vist byttes lidt rundt, hva? Ret jysk … men på dansk hedder det eN vugge og eT koncept. 😉

  3. Det er mega smart – har tit overvejet at flyve til Sønderborg for at spare mig selv for et meget aktivt barn spærret inde i et tog i 3 stive timer. Men den er altid strandet på at mine forældre som i så fald skulle hente os i lufthavnen, ikke har noget autosæde i bilen og det virker som over kill at købe et for de få gange vi er i jylland uden bil – men nu kan vi jo bare leje et. Virkelig smart koncept – jeg er fan!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven