mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

En tur i en flyver, mænd på bloggen og mere om jer

image

Ganske uden for sædvane, stod jeg i morges op før klokken syv og gjorde mig klar, inden min (ikke-)baby kaldte på mig inde fra børneværelset. Vi sover oftest til et godt stykke over syv og kommer sjældent ud af døren før klokken tidligst ni. I dag skulle det dog være anderledes, fordi jeg havde takket ja til at komme en tur i lufthaven fra morgenstunden, for at høre nærmere om den nye flyrute som SAS lancerer i efteråret 2016 fra København til Miami. Heldigvis gik det godt at komme ud af fjerene til, hvad der for de fleste er ganske almindelig hverdagstid og jeg nåede lige akkurat at støde til selskabet i tide.

Jeg elsker lufthavne. Den helt særlige, forventningsfulde stemning der er. Tiden der på én og samme tid bliver altafgørende og ligegyldig. Lufthavnen er på trods af boardingtider flyafgange et særligt tidsløst sted, hvor man som oftest ikke skal andet end at glæde sig til at rejse. Eller til at hente nogen man har savnet, som jeg osse i den grad mærkede lysten til i dag, selvom mit rationale fortæller mig, at jeg ikke bør savne for stort, fordi der går en uge mere, førend mine to elskede kommer hjem igen.

I dag skulle jeg altså hverken rejse eller afhente, men til gengæld fik jeg lov til at slænge mig i businessclass på et kæmpestort, stillestående fly, hvor jeg blev dybt misundelig på dem der har råd til at flyve på de dyre rækker, hvor man lægger stolen ned når man vil sove og får lov til selv at vælge sin menu. Manner, hvor vil jeg gerne prøve at flyve over atlanten på businessclass engang og selvom den slags udskejelser formentlig har lange udsigter, så har man jo altid lov at drømme ik’?

Som noget ganske andet, har jeg allerede fået jublende mails fra fire ud af de fem vindere i min nu afsluttede konkurrence om billetter til Cana’s Albums releasekoncert. Den eneste jeg ikke har hørt fra, er ham der hedder Anders og som jeg i virkeligheden, da jeg udtrak ham som vinder, mistænkte for, ikke at være fast læser af mortilto.dk. Ikke for at diskriminere nogen, men jeg tænker alligevel, at de fleste af jer der læser med på daglig basis her, er kvinder. But then again, jeg ved det jo reelt set ikke.

For at kunne få lidt mere hold på min tese og for at lære jer lidt bedre at kende, har jeg derfor lavet et lille spørgeskema, som jeg håber at I vil bruge et halvt minut på at svare på – det kan sagtens gøres imens man ser det afgørende afsnit af Gift ved Første Blik, som min veninde har pålagt mig at streame her til aften, så vi har noget at snakke om i morgen, når jeg skal spise et væld af kagerester fra en storslået 6-års fødselsdag.

Tak fordi du tog dig tid til at svare 🙂

 

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Svarer lige på vegne af min kæreste 😉

    Mand, <25, lytter med når Mette læser højt! Han slipper altså ikke på trods af at han er en fyr. Om det tæller som en læser ved jeg ikke.

  2. Altså hvis ham der Anders ikke melder sig – så snupper jeg gerne billetterne 🙂 Og da jeg læste kommentarerne til konkurrencen tænkte jeg, ham der Anders vinder garanteret 😉

  3. Sikke en sjov ide med det lille spørgeskema til sidst i indlægget. Det vil jeg da nok gøre efter, når jeg engang er læsere nok haha 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven