mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

En Fucking Flink udfordring

Skærmbillede 2015-11-20 kl. 11.15.43

Med hånden velplaceret hen over venstre halvdel af brystet, og et smil over læberne kan jeg berette at jeg har fået det (endnu) bedre med mig selv.

Det har jeg fordi jeg forleden gav 200 kroner til en hjemløs jeg mødte ved Nørreport Station. Han hed Arne og havde boet det meste af sit liv på gaden og så gav han mig de dejligste tandløse kys på kinden, da han gav mig et kæmpe kram og takkede mig, fordi jeg efter hans udsagn havde forsørget ham for de næste par dage.

Seancen udspillede sig på baggrund af, at andre har stolet på, at jeg mener det når jeg siger at jeg tror på god karma. Se med i filmen herunder. Det er “fucking flinkt” og den varer kun 3 minutter og 45 sekunder, så hvis ikke du har tid til at se den nu, så tag den med som underholdning, når du skal tisse eller se den hen over madlavningen, når maden simrer og du burde dække bord. Det er god karma og godt givet ud.

Ha’ en dejlig weekend og smid om jer med hvad I har, uanset om det er i form af hundredekronesedler, smil, kys, snolder eller sæbebobler.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven