mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Buttenferien2015 rocks – indtil nu.

image

Vi er havnet i intet mindre end et vaskeægte børnemekka. Efter en lang – men gudskelov god, trods to langtidsvågne børn – flyvetur kom vi til det hotel som skal danne rammerne om den kommende uge for familien Buttenschøn.

I virkeligheden har jeg haft det en lille smule stramt med all-inklusive-konceptet, fordi jyden i mig helst ikke vil gå glip af alle de mange gratis måltider og ditto is og jeg føler mig derfor lidt begrænset ved primært at opholde mig på hotellet. Men hør nu her, det her sted er for vildt!

Vi har kun været her i et halvt døgn, men Jens løber allerede stedkendt rundt, med sin nye danske ven, som han mødte straks efter vi var landet. Der er pools alle vegne og liggestole nok til at kunne huse en mindre hær af blege (og nogle ikke-så-blege) skandinavere. Der er legepladser og masser af små oaser rundt omkring og jeg spår, at vi ingenlunde kommer til at kede os.

Stedet lægger op til fuld afslapning for forældrene, med børnene i fokus og lækker mad på menuen. Og nej, selvom jeg har et samarbejde med Startour, som betyder at I HER har muligheden for at vinde et rejsegavekort på 5000.-, så er jeg altså ikke blevet betalt for at skrive pæne ting om noget som helst. Det er min ganske ærlige og uforbeholdne mening og for dutten, hvor er jeg blæst bagover af det her sted ind til videre.

I eftermiddag drager vi på pirattogt – min allerførste rigtige turistudflugt, siden jeg i 1998 var med mine forældre på min barndoms eneste charterrejse – og jeg er edderspændt på hvad der skal ske. Jeg håber at Jens får en ordentlig én på opleveren og at jeg kan holde styr på Peter på det åbne hav.

#Buttenferien2015 rocks temmeligt meget indtil videre og jeg håber, at hvad end I har gang i derhjemme, viser sig at være bare halvt så fedt, for så har I sgu (også) fat i den lange ende.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Det er nemlig et skønt hotel for børn!! Husk varme trøjer hvis i skal bare hval/delfin tur, der bliver koldt derude på havet!!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven