mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

3 ting enhver mor mangler i hverdagen (med et snert af sarkasme og en masse sparetips)

image

Som småbørnsmor – ovenikøbet med massiv forkølelse – kan det nogen gang føles som om der er noget jeg altid lige mangler. Noget som ville gøre mit og formentlig mange andre mødres liv både lettere og bedre. Og sjovere.

Tænk hvis vi havde…

… En sminkepalette, som vi kender dem fra tegnefilm, hvor man bare åbner beautyboksen, stikker hovedet ned i fem sekunder og voila. Perfekt makeup med både mascara, contour og læbestift. Det må trods alt være at foretrække frem for de sædvanlige to-tre minutter foran spejlet, med 15 kilo kærlighed hængende i buksebenene, imens man entusiastisk påsmører sig foundation og inderligt beder til at kærlighedskiloene ikke tørrer næse i de (næsten) rene bukser.

… Når så næsen alligevel blev tørret i de (næsten) rene bukser, så kunne det altså være mere end bare almindeligt fikst med en vaskemaskine der lige selv kunne både vaske, tørre og folde tøjet, for sikke dog et tidsspilde det kan føles for én, som moderne kvinde, at folde tøj.

… De dage hvor ekstra meget tøj, trods alt skal foldes, kunne det være snedigt med et sugerør indrettet til at drikke smeltet chokolade med, når eftermiddagsblodsukkeret bringer den vrissende mombie frem. Gerne med minuskalorie-chokolade, ligesom den is Cameron Diaz (på frækkeste manér!) går ombord i, i sin beskidte drøm i The Sweetest Thing, som i mine teenageår var blandt mine favoritfilm. Mere chokolade og mere talje. Eller altså, mere-mindre.


… Og hvis ikke sugerøret til den smeltede chokolade bringer mere-mindre talje med sig, så kan man selvfølgelig altid bruge nyt tøj. Som kan købes med massive besparelser landet over i dag, fredag. Black Friday, baby!

Jeg vil ikke, som resten af internettet, fylde jer med kollager og reklamer for hvad I bør købe, men i stedet komme med en lille oversigt – til de af jer der overvejer at give dankortet en ordentlig rusketur – over nogle af mine yndlingsshops (til både jer, jeres mænd, jeres børn og jeres hjem) som smider om sig med store rabatter; for de flestes vedkommende, kun i dag!

TIL DAMERNE

Stylepit.dk – op til 70% rabat OG hvis man køber for ialt 5000.- (på samme e-mailadresse) i december, får man et gavekort på 1000.- til brug i januar, som med hurtig hovedregning giver yderligere 20% rabat!

Asos.com – 20% rabat på HELE shoppen med koden CYBER.

Zalando.dk – op til 50% rabat på 20.000 varer

Boozt.com – op til 50% rabat

 

TIL MÆNDENE

Stylepit.dk – op til 70% rabat OG hvis man køber for ialt 5000.- (på samme e-mailadresse) i december, får man et gavekort på 1000.- til brug i januar, som med hurtig hovedregning giver yderligere 20% rabat!

Sportmaster.dk 25% rabat på ALLE ikke-nedsatte varer

Dropdead.dk  20% rabat på HELE shoppen.

 

TIL BØRNENE

Stylepit.dk – op til 70% rabat OG hvis man køber for ialt 5000.- (på samme e-mailadresse) i december, får man et gavekort på 1000.- til brug i januar, som med hurtig hovedregning giver yderligere 20% rabat!

Lekmer.dk – Legetøj, op til 70% rabat

Babygear.dk – Alt i børneudstyr, op til 60% rabat og FRI FRAGT

 

TIL BOLIGERNE (som i min optik er vinderkategorien til julegaver til kvinder; man går aldrig helt galt i byen med en lysestage, en cool plakat eller en lækker vase)

Moodings.com – 25% rabat på HELE shoppen med koden blackfriday25

Designdelicatessen.dk – 18% rabat på alle ikke-nedsatte varer

Justspotted.dk – 20% rabat på gavekort med koden BLACKFRIDAYJS

 

OGSÅ TIL DAMERNE – BEAUTY – når det nu ikke altid behøver være matas 😀

cocopanda.dk – 25-75% rabat på ALT i hele shoppen

yves-rocher.dk – 50% rabat på valgfrit produkt

Det hele er spækket med affiliatelinks, som for en god ordens skyld betyder, at hvis I klikker på butiksnavnene herover, så modtager jeg procenter af de køb I eventuelt måtte gøre jer. Det betyder intet for jer – I får stadig jeres vilde rabatter, så giv den endelig fuld hammer og få julegaverne i hus allerede nu 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven