mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Video #1

Skærmbillede 2015-10-27 kl. 13.51.37

I formiddag satte jeg mig i min blå lænestol, trykkede på record og snakkede løs. Foran mit kamera, i vores i øvrigt mennesketomme lejlighed. Det blev til fire minutters sludrevideo og jeg håber dælendutme, at I vil se med og at I bagefter propper kommentarfeltet med hvad end I har på hjerte.

Børnene er selvfølgelig hentet igen og de ligger nu og sover sødt på børneværelset, imens jeg sidder i stuen og har kriller i maven over hvad I siger til sludrechatollet… Hvis der kommer spørgsmål, kommer der svar i løbet af ugen 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (26)

 1. Hej cana
  Du er bare så skøn, sjov og hyggelig at følge.
  Totalt ynglings blogger.
  Jeg har ingen spørgsmål lige nu kun rosende ord. Jeg synes personligt at en blanding af vidio blog og tekst blog er en god ide.
  Du har en skøn stemme man ikke bliver træt af at høre på. Forsat god aften. Line

 2. Er du faldet godt til i København eller savner du jylland? ( er selv jyde)
  Går du også ig keder dig lidt i løbet af sådan en dag ( er selv selvstændig lige som dig)
  Og ser du en gang imellem serie på Netflix i løbet af dagen ( behøver jeg nævne at det sker for mig) og hvilken serie er din favorit pt?

 3. Hej Cana,
  Tak for en god blog hvor er det spændende med spørgerunde.
  Jeg kunne godt tænke mig at vide om du og Thomas skal have flere børn? Har I nogen kæledyr? Hvad er det første du tænker når du vågner om morgenen? knus Kristina

 4. Oh dear! Sikke dog en personlighed – du har en skøn stemme, Cana, så jeg stemmer helt klart på flere videoblogs 🙂

 5. Genialt du har taget Thomas med, haha!
  Har du altid ønsket at blive mor?
  Hvad har været den største omvæltning ved at blive mor og hvordan har du tacklet/håndteret det?

 6. Mere videoblog! Det er hyggeligt 🙂
  Jeg har et spørgsmål her. Måske har du svaret på det før (Jeg er ny læser hos dig).

  Hvordan er det at være kæreste med/kone til en kendt og offentlig person? Her tænker jeg både på de mange fantastiske oplevelser i måtte have fået, og lidt også bagsiden af medaljen (hvis den overhovedet findes)

 7. MEGA hyggeligt med videoblog
  Har ikke været med fra starten (af din blog) så måske du har været inde på det før – men kunne godt tænke mig at høre om hvordan du havde det med at gå fra at være mor til én til to! Hvordan deler man ‘sig’ lige mellem to børn med forskellige behov!?

 8. Hejsa… Hyggeligt med en video 🙂
  Er du døbt/navngivet Cana eller har du skiftet navn? Det er nemlig lidt specielt .
  Hvad er de 5 fedeste ting du nogensinde har oplevet?

 9. Jeg kunne godt tænke mig at høre noget mere om din jordemoderuddannelse! Har du altid vidst at du ville uddanne dig som jordemoder, har det været en drøm, levede det op til dine forventninger og savner du det aldrig? 🙂

 10. Jeg kunne godt tænke mig at vide noget om jeres boligsituation i forhold til, at I har to børn (og jeg læser gerne et helt indlæg om det en dag, hvis du har lyst til at dele ud ). Du har nævnt et par gange, at jeres lejlighed ikke er særligt stor (var det noget med en treværelses på nogle og firs kvadratmeter?), men hvordan er det at bo på så lidt plads med to børn? Og ovenikøbet uden have, så vidt jeg forstår?

 11. Tak for en fantastisk blog.
  Hvordan har i valgt børnenes navne?
  Hvad er din yndlingsfilm?
  Jeg har ikke læst med helt fra start så link hvis det er en gentagelse men hvordan er det at være den fødende når man selv er jordemoder? Har du skrevet fødselsberetninger?
  Når du er inspireret af Sneglcille kan du så også få Thomas til at svare på spørgsmål? Kunne være sjovt at høre om hans oplevelse af jeres buttenbryllup og overraskelserne. Det kunne også være hans version af da i mødte hinanden eller oplevelsen af at være far men med et anderledes job.

 12. Mere videoblog. Du er så sød nemlig! Og når du nu alligevel er igang med at optage dig selv, så tænker jeg, det er en møg god ide, at du lige synger en sang imens. ✌️
  Du er lækker og sød og smuk. Og Thomas er en flot plante.

 13. Fedt med videoblog !!
  Synes at det er dejligt og afvekslende 🙂 Fedt at Thomas også er med, jeg sad netop og tænkte “Hey, hun har også Thomas med”, da du nævnte det.
  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan det et at være mor til to, med en mand der arbejder så meget ude.

 14. Hyggeligt med en videoblog! 🙂
  Er man/du som blogger aldrig bange for at løbe tør for emner? Som du selv siger er dit liv af og til lige så leverpostejskedeligt som vore andres, så er det aldrig svært at finde på et emne til et indlæg?

 15. Hvordan er jeres bedste forældre situation? Er de i nærheden? Hvordan er dit forhold til dine forældre/svigerforældre? Hvad tager du med fra din egen opdragelse/fra din egen barndom som vigtige guldkorn i forhold til dine drenge?

 16. Jeg er totalt meget interesseret i at høre mere om dit fag som jordemoder 🙂 dine tanker, oplevelser, sjove ting m.m.

 17. Jeg ville egentlig gerne vide noget om din uddannelse. Jeg synes at jeg læste, at du skulle studere psykologi. Er du startet og hvis du er, hvordan går det med det?

 18. Tak for en rigtig god blog!!! Jeg synes ofte at det kun er de ‘store’ bloggere man hører om. Er der nogle mindre (måske for mange ukendte), blogs som du kan anbefale og selv følger?

 19. Er fuldstændig idéforladt ift. spørgsmål – men er også nysgerrig på dit navn og at i bor i 3v-lejlighed (gør vi også selv med en på vej nemlig).
  Men ville bare lige sige at du har den behageligste stemme og fremtoning, så gerne flere videoblogs, tak 🙂

 20. Sikke en skøn fremtoning og stemme du har! helt naturlig og så cool! HA du skal se mig foran et filmende kamera, helt tosset!

  Du er for sej og mere af det/dig please!
  Kæmpe kram Sissel

 21. Fantastiske Cana..

  Det er super hyggeligt med videoer.. Og
  Jeg kan høre du kan fortælle på samme måde som du skriver.,
  Men please.. Øv dig i ikke at sige øhh og øhm så mange gange..

  Det er noget nyt for dig, og det forstår jeg 100%.. Men jeg blev hægtet ret meget af at du sagde øh og øhm så mange gange..
  Ja, jeg er en sprognørd, holdet meget af pauser og elsker når man udtaler ord korrekt.

  1. Hov.. Selvom jeg elsker sproget, kan jeg alligevel få trykket forkert…

   Fortsættelse:

   Noget af det jeg elsker ved din blog et dit sprog..
   Selvom du kan have et par svipsere (udmærket er uden e, altså udmærket og ikke udemærket 😉 )
   Din stemme er fantastisk.. Og dit sprog er ligeså..
   Øv dig i at det bliver mere naturligt at tale til os.. 🙂 evt via Instagram… 🙂
   Sæt dig med en kop kaffe og snak med/til os istedet for at tænke “nu skal jeg lave en video”.. 🙂

   Håber du tager det som konstruktiv kritik.. 🙂

   Og.. Hvis “Thomas” skal være med, så sid under ham eller helt ved siden af.. 😉

   Kh. En OCD’er (eller som min far ville sige det, “jamen Maria, det må hedde CDO, for aå er det i alfabetisk rækkefølge) 😉

 22. Lækkert med lidt variation, dog foretrækker jeg at læse. Nok mest fordi jeg synes at jeg ser nok tv i forvejen 😉

  Jeg kunne godt tænke mig at høre noget mere om hvordan det var at blive forældre – så vidt jeg kan regne mig frem til, så blev du gravid efter kun et halv år, og udfra dit indlæg om hvordan du fortalte Thomas det, så tænker jeg at det ikke var helt planlagt eller ?

  Altså.. Hvordan var det at skulle være forældre så tidligt i jeres forhold? Hvordan tog Thomas det? Var abort nogensinde på tale? Og hvad med jeres forældre og deres reaktion på nyheden :)?

  Jeg er død nysgerrig, men jeg ved selvfølgelig at det er et ret privat emne at spørge ind til – Jeg håber at du har mod på at svare på det meste alligevel 🙂

 23. Du siger i din video, at det er meget sjældent i ser tv hjemme. Hvad får i tiden til at gå med, når der falder ro over hjemmet? Min kæreste og jeg ender meget tit med at se TV. Vi spiller en gang i mellem et spil eller går ud, men synes det er svært ikke at forfalde til tv’et, så inspiration søges 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven