mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Vi skal på ferie!

imageSkærmbillede 2015-09-16 kl. 20.13.20

Om et par uger – to-og-en-halv, faktisk – drager Familien Butbåt på ferie og for pokker, hvor kan I tro jeg glæder mig. Sommerflirten med vidunderlige København er blevet en noget våd fornøjelse og selvom jeg stadig er pjattet med byen, så skal det ikke være nogen hemmelighed, at jeg synes vejret gør det hele en lille smule mere trist.

Når vi pludselig står i 25 grader midt i november måned, kommer mine drenge helt sikkert til at have brug for sommertøj og sandaler, som jeg ærligt talt ikke har lyst til at købe fra nyt, når jeg ved, at det med garanti er blevet for småt, når de først skal bruge det igen, når sommeren engang beslutter sig for at indtræffe på vores breddegrader. Derfor påtænker jeg at købe hele moletjavsen på Trendsales. Shorts, t-shirts og sandaler.

Vi gjorde det samme da Jens var på Peters alder og vi skulle til Zambia; vi købte en hel sommergarderobe i hans størrelse for en slik, brugte det imens vi var afsted og gav det hele til en familie med et barn på Jens’ størrelse, inden vi tog hjem. Det føltes SÅ godt, med god samvittighed at kunne give en masse tøj væk, uden samtidig at blive ruineret.

Derfor påtænker jeg at gøre nogenlunde det samme når vi igen skal afsted om lidt; der er jo ingen grund til at slæbe tunge kufferter med hjem, fulde af tøj, som børnene alligevel ikke kan passe om et halvt år, når det igen skal i brug, vel?

Hvis nogle af jer, har noget lækkert og billigt sommerdrengetøj i størrelserne 86/92 og 116 + sandaler størrelse 22+30/31, til salg på trendsales, så læg gerne jeres brugernavn i en kommentar, så kigger jeg på om der skulle være noget vi kunne bruge – og ikke mindst give videre.

Fik jeg forøvrigt sagt at vi skal på ferie?! Er I da bindegale, hvor jeg glæder mig. Sol, pool, is, drinks og ingen mulighed for hverken at fixe badeværelse, vasketøj eller noget af alt det andet kedelige, som tager alt for meget tid i hverdagen. Wuhu!

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Hejsa 🙂 Jeg har nogle shorts, t-shirts mv. str. 86-92, som I meget gerne må få.
    Jeg har ikke lagt det på Trendsales, men sender gerne billeder på mail, hvis du ønsker det.

  2. Hej Cana, prøv evt Reshopper appen, den finder alt i en max omkreds på 20 km og det er da heller ikke at kimse af 🙂

  3. Kan godt lide din blog. Kan godt lide dit koncept med at give tøjet videre. Har shorts og t-shirts du må få. Passer nok din ældste. Sender gerne billeder, hvis du er interesseret.

  4. Altså jeg har sommertøj til en dreng i 86 og 92. Bare hyggetøj fra H&M men du må gerne få det hvis det er 🙂 shorts, korte bodyer og sådan 🙂

  5. Jeg vil også slå et slag for Reshopper.. Super nemt.. Koster ikke noget .. Og tage i betragtning den finder det der er i en radius af op til 20 km, er der stor mulighed for at spare på portoen også..

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven