mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tre gode grunde, IKEA, badeværelse, tivoli og pandekager

Skærmbillede 2015-10-18 kl. 20.34.33

Kan I huske Cecilie? I ved, hende der superkvinden, med tre børn, formandsskab i forældrerådet, glansfuldt hår og altid perfekt make-up, som for nogle måneder siden overtog tregodegrunde.dk efter mig?

Hun er stadig en powerkvinde uden lige – men for satan hvor er hun da meget kvinde! Ja, I læste rigtigt. Meget kvinde. I hvert fald meget mere end mig.

Det skulle nemlig vise sig, da jeg lørdag aften fik hende lokket med en tur i IKEA efter et ekstra badeværelsesskab til vores badeværelse, som jeg er ved at give en overhaling, at hun lynhurtigt samstemmede, da jeg proklamerede at jeg er en mand, når det kommer til butiksshopping. Jeg gider ikke rende rundt og dimse den i flere timer. Jeg går ind, henter hvad jeg vil have og går ud igen. Sådan er det også når jeg shopper tøj. Hvis jeg først begynder at prøve tøj på, er det stensikkert, at jeg ikke køber noget, hvorimod det fungerer super, når jeg enten web-shopper eller går ind i en fysisk butik, tager et par styles ned af hylderne og går direkte til kassen.


Faktisk endte hun med – med et smøret grin og et glimt i øjet – at påstå, at det var hendes livs værste tur til IKEA nogensinde, fordi jeg var så kedelig. Måske lige fraset den der gang, hvor hun var højgravid med sit første barn og hendes mand måtte køre hende rundt i kørestol, fordi hun havde bækkenløsning. Særligt fordi han gladeligt efterlod hende på de brede gange, når han hentede sagerne ned fra hylderne, så hun ikke kunne rode i alle de mange nips. En historie jeg forøvrigt er ganske overbevist om at hun ved lejlighed kommer til at dele på tregodegrunde.dk.

Om ikke andet, var det mit livs hyggeligste værste tur til IKEA så. Måske lige overgået af dengang jeg sad fast i min (Thomas’) bil på parkeringspladsen foran det store blå/gule varehus og underholdt mig med at besvare live-spørgsmål fra jer, direkte på min facebookside. Det var også ret hyggeligt-slemt.

Badeværelseselementerne skulle selvfølgelig vise sig, ikke at passe til vores nuværende vandrør og jeg har derfor leget handydame på shopping og har erhvervet mig nye blade til min stiksav – og hold kæft jeg glæder mig til at lave løjer med den. I morgen altså; så jeg ikke risikerer sure naboer her til aften, på grund af overdreven støj, når jeg skal jubeldanse over at jeg (forhåbentligt) har bygget mit eget badeværelse.

I stedet for at tilbringe søndagen med skruemaskine, samlevejledninger og armaturer, trak jeg igen fat i Cecilie, for jeg kan sgu ikke have hængende på mig, at jeg sådan er kedeligt selskab! Vi stak i Tivoli med de største af vores børn og vi havde intet mindre end en kæmpe fest. Vilde karruseller, candyfloss (til børnene) og Glögg (til de voksne) og naturligvis verdens bedste popcorn på vejen hjem, inden vi fastholdt vores nyeste søndagstradition, næsten-nabo-fællesspisning med pandekager på menuen.

image image

Er I da immerdimmer, en dejlig dag – også selvom jeg nu sidder med kriller i halsen og ondt i knoppen og håber på, at det bare er efterdønningerne af en ordentlig kopfuld varm kanelrødvin i eftermiddags, i stedet for den snue jeg fornemmer hærger store dele af Danmark i disse dage.

Over and out // MamaSchøn er usædvanligt træt.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven