mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tømmermænd, kjoler og en dansefest

image Skærmbillede 2015-09-16 kl. 20.13.20

Med verdens bedste mand – ja, undskyld damer, men jeg tror sgu at det er min af slagsen, der tager prisen, men mere om det i morgen – er det ingen sag, at komme sig over verdens værste tømmermænd og jeg kan nu næsten nyde aftenen i selskab med min fire-årige, som efter et par heftige pressedage og mit komplette fravær til fordel for sengen og toiletkummen hele dagen, har savnet mig så meget, så der ikke skulle meget overtalelse til før han fik mig overtalt til at streame Vild Med Dans på computeren inde i dobbeltsengen.

Det er første gang jeg ser et afsnit af dette års celebre danseshow og jeg er vild med det! Dansene, de søde mennesker – hvor Karen Mulupa tager prisen som min klare favorit, heja! – aftenens velgørende tema og så selvfølgelig kjolerne. Kjolerne, som min Jens forøvrigt synes er lige lovligt afslørende “Mor, hvorfor har damerne næsten ingen tøj på, når de danser

De mange smukke kjoler – korte som lange – har endnu engang lokket mig ind på trendsales, hvor det er fuldstændigt svimlende, hvor mange lækre kjoler man kan opstøve til – i de flestes tilfælde – næsten ingen penge.

image

Uh la la, jeg drømmer om (alkoholfri, selvfølgelig!) dansefester og smukke, lange kjoler. Måske skulle jeg gå all in på torsdag og investere i en vaskeægte gallakjole til den røde løber.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Så meget gallakjole! Det er ikke hver dag man får lov til at betræde den røde løber som en af de nominerede! Jeg stemmer på Max gas

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven