mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tips til kødsaucen, billig økologi og en vinder af 500 kroner til Coop

imageSkærmbillede 2015-09-16 kl. 20.13.20

Hvis der er noget jeg er vild med her i verden, så er det gode tips. Tips, som på den ene eller den anden måde forsøder livet, uden samtidig at give en bitter smag i munden, som nogle tips kan give. Udsalgstips kan for eksempel godt være bittersøde; de er vanvittigt fornøjelige både at modtage og gøre brug af, men des bedre de er, des hårdere kan havregrødstømmermændene dagene derpå også føles. Bittersødme eller ej, er jeg vild med alle tips, men de vaskeægte af slagsen – dem, som ikke har til andet formål, end at gøre tilværelsen lettere – er jeg fuldkommen pjattet med.

Sådan et tip fik jeg forleden, da jeg efterspurgte jeres – eller jeres børns – livretter, som et snedigt lod i konkurrencen om et gavekort på 500 bobs til Coops mange dagligvarebutikker (pånær Irma, som ikke modtager gavekortet). Hvis jeg nogensinde igen skal mangle inspiration til aftensmaden, vil jeg fremover dykke ned i kommentarfeltet her og lave madplan for den næste måned. Så tak for det!

Tippet! Og altså, samtidig vinderkommentaren i konkurrencen, fordi jeg synes det er så pissegenialt, er skrevet af Cecilie, som skrev:

“Med 5 unger er det svært at finde på noget de alle kan lide, men pasta kødsauce går rent hjem. Jeg putter altid finthakket hvidkål i, faktisk mere kål end kød.. Og så putter jeg havregryn i saucen, ja det lyder mærkeligt men den bliver dejlig tyk og man kan ikke smage det, plus det mætter mere”

Hvem havde troet det?! Havregryn i kødsaucen?! Det er sgu et tip i særklasse.

Det mætter mere og er langt, langt billigere end kød – eller Quorn, som jeg bruger som erstatning for kød – og så kan det ikke smages. Det lyder næsten som et kinderæg for voksne. Nemt, lækkert og billigt. Jeg skal i hvert fald stensikkert prøve det og hvis det holder i børnejuryen, så er der – for mig – ingen undskyldninger for ikke udelukkende at anvende økologiske råvarer, hvis man kan bytte noget af det dyre ud med noget af det billige.

Cecilie – TILLYKKE! – send mig en mail på cana@mortilto.dk med dit fulde navn og adresse, så skal jeg sørge for at dit gavekort bliver sendt ud til dig.

Og I andre, skriv gerne jeres allerbedste opskrifter på kødsauce, i kommentarsporet – jeg elsker madinspiration og er herredårlig til kødsauce.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Det var da et suverænt råd – det skal vi snart prøve. Mit bedste råd til kødsovs (dem med kød i, vi laver den også ofte med quorn, er:
    Fintrevet spidskål, fintrevet gulerod, fintrevet rødbede og fintrevet pastinak/persillerod, hakket kyllingekød – og så dåsetomat, frisk hvidløg, frisk persille og fløde, intet mindre end fantastisk 🙂 vi plejer at lave en stor portion, og så bruge halvdelen til en lasagne.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven