mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Inspiration til efterårsferien for både store og små


Skærmbillede 2015-10-08 kl. 09.01.10
Skærmbillede 2015-09-16 kl. 20.13.20

Efterårsferien venter lige om hjørnet og for mange af os betyder det, at forventningerne til familiehyggen bliver skruet lidt ekstra op. Nogle skal på ferie, andre skal arbejde og så er der alle os, som tager ugen én dag af gangen med hjemmehygge, kastanjesnørklerier, endagsture, legeplads, vennebesøg og hvad end vi nu finder på.

I virkeligheden er det kun Peter hjemme hos os, der har ferie, så vi tager den lidt på slump, sparer lidt på planerne og håber på at kunne holde lidt mere “rigtig” ferie når vi er kommet lidt længere ind i efteråret. Det er som om vi har fokus på ét eller andet, der løber af stablen på lørdag og eg er ikke helt sikker på, om min hjerne nu også forstår, at hverdagen fortsætter ufortrødent på den anden side 🙂

Alligevel har jeg ikke kunnet dy mig for at have arrangeret en smuttur i Bonbonland for hele familien, hvor vi skal prøve karuseller og spise hundeprutter og mågeklatter i lange baner.

Da jeg var barn, drømte jeg inderligt om at komme til Bonbonland, hvor jeg i tv-reklamerne så, at børnene hvinende kørte rundt i de sjoveste karruseller og sang “Det’ skide skægt i Bonbonland”. Jeg ville SÅ gerne prøve den gyldne forening imellem snolder og forlystelser og jeg er nu ellevild over, at kunne tage mine egne børn med derhen; Særligt fordi jeg har på fornemmeren, at det er en virkelig god forlystelsespark når man, som jeg, har mindre børn. I hvert fald er der, så vidt jeg ved, kun seks forlystelser som min 4-årige er for lille til at prøve.

Udover Bonbonland kunne jeg også godt – i hvert fald engang når mine børn bliver en lille smule større – tænke mig, at tage mine drenge med på tur til Geo Center Møns Klint, som ligger bare tyve meter fra Danmarks største naturattraktion, Møns Klint, som jeg første gang så, da jeg i femtenårs alderen, havde fornøjelsen af at være på ridetur i det smukke, smukke område.

Skærmbillede 2015-10-06 kl. 12.36.41

GeoCenter Møns Klint er et interaktivt oplevelsescenter, hvor den fascinerende historie om Møns Klint “fortælles” ved hjælp af moderne interaktiv teknologi. Børnene kan selv “få fingrene i naturen” i en masse forskellige workshops. Derudover er der guidede ture i naturen og måske allerbedst; en kæmpemæssig svævebane, som man dog skal være mindst 12 år for at prøve. Jeg forestiller mig at det må være ganske vidunderligt; særligt hvis man ikke behøver bakse rundt med en klapvogn op og ned af både bakker og trætoppe.

Der er nok at give sig til, hvis man som jeg, har droppet de helt store ferieplaner og i stedet gerne vil tage familien med på nogle dagsture og jeg synes vitterligt at Sydsjælland/Møn har nogle virkelig gode attraktioner og spændende aktiviteter på programmet for både store og små, som I kan læse meget mere om HER hvis I har lyst eller mangler inspiration til efterårsferien.

Og hvis så nogen af jer tager afsted til nogle af de forhåbentligt overdrevet fede attraktioner, så knips lige et billede og læg på instagram med #fangøjeblikket eller deltag på konkurrencens facebookside lige HER, hvis I ikke er på instagram, så deltager I automatisk i lodtrækningen om nogle fine, fine oplevelsespræmier.

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

 1. Hej Cana,

  Lyder som nogle gode ideer til hygge i ferien, omend Møn er et pænt stykke fra Bording 😉

  Ang. Bon Bon Land, havde jeg det må nøjagtig samme måde som dig. Første gang jeg besøgte det som barn var der bon bon slik i laaaasnge baner man kunne blande i kræmmerhus, men da jeg igen var der for ca. 3 år siden blev jeg voldsomt skuffet desværre 🙁 Ingen bland selv bolsjer og parken manglede vedligeholdelse. Dermed ikke sagt at jeg håber i får alletiders dag med jeres lille familie 🙂

 2. Alle børn elsker BonBon-Land 🙂 Vi bor tæt på forlystelsesparken og har været der en del gange både med vores egne børn og nu med vores barnebarn. Parken har op til denne sæson fået en gevaldig opfriskning, så vidt jeg ved, så jeg tror, at de allerfleste vil kunne få en god og sjov dag i parken 🙂

 3. Bonbonland er virkelig fantastisk til mindre børn ! Vi var afsted i sommers med tre børn på henholdsvis 12, 7 og 13mdr. Alle børnene havde en fest – og jeg har endnu aldrig oplevet at parken har været for proppet med mennesker til at en 1-årig også kan få lov at få lidt tid på jorden. Tivoli kan altså være lidt en udfordring med et barn der lige har lært at gå, og derfor gerne vil gå selv 😉

  Møns klint besøgte vi faktisk i weekenden, men uden den helt lille. Der skal børnene altså gerne være en 4-5 år før det er sjot 🙂

  Derudover vil jeg da lige slå et slag for Knuthenborg Park ! Børn er gratis i efterårsferien, og dyrene er langt mere aktive end en varm sommerdag. Og så er deres legeplads fantastisk !

 4. Bonbonland er et fint sted. Synes det så pænt og vedligeholdt ud denne sommer i forhold til tidligere besøg. Eneste minus er maden som er virkelig dårli, som i skidt-motorvejs-cafeteria-mad. Og så er det dyrt! Så tag selv noget med, der er masser af bænke og borde. God tur!

 5. Vi besøgte i foråret Guldborgsund Zoo, den hyggeligste og mest familievenlige dyrepark jeg har været i 🙂 Og så var prisen også meget overkommelig 200 kr for en familiebillet (2 voksne og 2 børn) Blot et tip!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven