mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Spraytan, cancergrill og i morgen

I forgår gik jeg, for første gang i virkelig, virkelig lang tid, i seng med alt mit tøj på. En på mange måder uflatterende oplevelse, som blev affødt af, at jeg ti timer forinden havde den fornøjelse at iklæde mig et par særdeles usexede mikroskopiske g-strengs-trusser (jeg forestiller mig ala dem der er beskrevet her) og Guds ejet kostume for resten, imens den sødeste dame sprøjtede mig ind i brun(ere) farve. Jeg har fået mit livs allerførste spraytan og jeg er altså temmeligt velfornøjet med resultatet, som mest af alt henleder mig på min ungdomskulør efter to uger i solen på Mallorca. Shit, hvor er det pænt! Og – bilder jeg mig i hvert fald ind – så er det ikke engang sundhedsskadeligt.

Jeg skal aldrig, aldrig mere forsøge at solbade min nordiske hudtype, når jeg på ti minutter kan få en ensartet gylden glød med spraytan. Endda også på bryster og baller, som ellers har været ganske farveforskånede siden mine teenageår som poletjæger i cancergrillen, som I kan se resultatet af, på billedet nedenfor.

image

Jeg er blevet så pjattet med det, at jeg overvejer om jeg ikke skal have en tur igen inden vi i november drager på ferie, så jeg kan sidde i skyggen og nyde mine brune stænger og en lillebitte piña colada. Først dog, bryllupsfest.

Det skrider fremad med forberedelserne til den store fest – gudskelov, for med en hurtig omgang hovedregning kan jeg jeg regne ud, at det er i morgen.

Derfor er nærværende indlæg skrevet direkte fra frisørstolen hvor jeg bliver behørigt nusset og pængjort – og jeg kan ganske snart forhåbentlig læne mig tilbage og bare glæde mig.

image

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Kære Cana
    Kan kun bifalde dit valg af spraytan. På vegne af alle modermærkekræft-patienter (og deres pårørende) vil jeg gerne takke dig for at bruge ordet “cancer-grill”. Som offentlig person når budskabet bare mere ud, end når jeg stiller mig op til interview med jyllandsposten og metroxpress. Det ER nemlig en cancergrill. Hvis jeg kunne gøre alt mit solarie om – så havde jeg gjort det. Så tak <3
    Jeg ønsker jer den bedste og dejligste aften, fyldt med venner, godt humør og kærlighed

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven