mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Skodsborg, jacuzzi og næsten fremmede damer

Ligesom jeg forleden var på min jomfrutur i det lækre fitness- og spaområde i WaterFront, betrådte jeg i går Kurhotel Skodsborgs umanerligt smukke arealer for allerførste gang. Et møde jeg i dén grad håber, kommer til at gentage sig indenfor den nærmeste fremtid, for vorherre til hest, hvor var det lækkert!

Kompas Kommunikation havde været så søde at invitere mig og en håndfuld andre bloggere til en dag i selvforkælelsens tegn og lanceringen af breathox og jeg takkede selvfølgelig ja hurtigere end jeg kan stave til boblebad.

Ganske akavet stimlede vi sammen i køen til de tre brusere i omklædningsrummet, inden vi skulle i saltterapi og udendørsjacuzzi, som af de ting jeg prøvede, var min absolutte favorit. Der er noget særligt magisk over frysende at smide badekåben, for at lade sig nedsænke i de bløde, varme bobler, imens kinderne og håret mærker den friske, kolde efterårsbrise. Jeg forestiller mig, at det må være lidt den samme fornemmelse vores babyer for, når de sover ude om vinteren, hvor de ligger dejligt, trygt og varmt i deres voksiposer, hvor kun de små tykke kinder stikker frem og mærker kuldens kys. Altså, bare med vand.

Trine – hende fra Lortemor.dk, som jeg forøvrigt synes fortjener en stemme i kampen om at vinde dette års Børn i Byen-pris for bedste blog, som I kan give hende HER – og jeg, blev hurtigt enige om, at det eneste vi manglede var et køligt glas cremant og en fuldfed donut, som selvklart ville gøre oplevelsen komplet.

Akavetheden fra bruseren blev lynhurtigt afløst af en indforståethed og det var så absolut en succesoplevelse at tage i spa med en flok tilnærmelsesvist fremmede damer, til trods for at jeg hverken havde fået barberet ben eller lavet maveøvelser på forhånd. I det mindste havde jeg husket badedragten.

image

Mit nye favoritspot! Tænk engang hvis man fik muligheden for at sidde dér, sammen med sin mand. Det  bare være vidunderligt.

image

Fraklip // sammen med Trine og Emilie – virkeligt søde (og lumre) damer, forøvrigt.

image

Det – for mig – obligatoriske “se-mine-fødder-selfie”, som altså er langt mindre akavet at tage end et “se-mig-jeg-er-i-udendørs-jacuzzi-selfie”. So you know 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Åh ja, netop det har jeg også prøvet – på Island dog. Udendørs, varme bade med helt frosne kinder – så så fantastisk!!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven