mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Sjove søgninger #2

DSC02430

Det er efterhånden – eller allerede, synes jeg – over en måned siden jeg første gang tjekkede ud, hvilke søgeord der havde lokket nogen i fælden fra google og ind mod mortilto.dk. Fordi det virtuelle analyseværktøj – og alle der i øvrigt gerne vil vide noget om læsertal og deslige – som standard arbejder i “de seneste tredive dage” synes jeg, at det er ved at være på tide, at gentage succesen. Derfor bringer jeg jer hermed de mest mærkværdige søgninger, der de seneste tredive dage, har bidraget positivt til mine besøgstal.


Stopper livet fordi man får børn?

JA! Det går i stå, lige med det samme. Alt stopper. Eller, altså det er selvfølgelig lodret løgn. Livet går videre. I promise. Det kan sågar blive ganske fortræffeligt.

Big sit sex

Say what?! Hvad betyder det overhovedet? Siddesex? I don’t get it.

Dagpleje helved Sønderborg

Bop bop, den var værre. Jeg kender kun til én dagpleje i Sønderborg, som var den mest kærlige, rummelige og toptjekkede form for børnepasning jeg kunne forestille mig. Det eneste jeg kunne udsætte på stedet var, at børnene ikke skulle fortsætte indtil skolestart. Just saying, hvis nogen bor i dét område. Hep!

Hvordan for man børn

Tja, lige dét kan jeg faktisk ikke svare på, men jeg ved hvordan man får børn. Jeg kan forklare det både på den naturvidenskabelige, den sjove og den løgnagtige version og I skal endelig sige til, hvis I vil læse enten den ene eller den anden.

Jeg kan ikke lide mine børn

… Og så landede du hos mig? Åh, hvor jeg håber at det er fordi der er plads til alle og fyldt med god karma her hos mig. Og så håber jeg vitterligt, at det hjalp at komme her, for det må da være den værst tænkelige følelse overhovedet; ikke at kunne lide sine børn.

Mad fra hivsmittet

Seriously?! Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvad der ligger som baggrund for denne søgning, men jeg kunne mistænke at det er skrevet af én, som var bange for, om hiv kunne smitte via fødevarer. Som jeg skrev om HER, smitter velbehandlet hiv slet ikke – og ingen hiv smitter via fødevarer. Punktum.

Skider under fødsel

Oh boy, det er jo en klassiker. Og ja, de fleste kvinder skider når de føder. Og jeg lover, at jordemoderen er komplet ligeglad. Virkelig. Jeg lover.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Det med at skide under fødsel var mit mareridt. Og jeg prøver jævnligt at blokke fra min hukommelse at jordemoderen altså liiige tørrede adskillige gange midt i selve pressefasen. Jeg ved hun var ligeglad – ville ønske jeg også var. Men virkelig mærkelige søgeord….

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven