mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Playmobil – en børneklassiker

P1010023Skærmbillede 2015-09-16 kl. 20.13.20 P1010011

En af de allerstørste klassikere herhjemme, som gør både Thomas og mig nostalgiske og drengene – særligt Jens – ellevilde, er PLAYMOBIL. De finurlige plastfigurer med de mange accessories, kan i dén grad sætte sving i fantasien.

Det nye pirattema er ingen undtagelse med pirater, sejlskibe, øde øer, kanoner, tømmerflåder og dødningehoveder, som ligger højt på favoritlisterne herhjemme.

P1010027

Særligt det store piratskib har vakt lykke herhjemme. Begge drenge er fascinerede af det og jeg er vild med, at når først det er samlet, så går det ikke sådan i stykker igen og børnene kan derfor give den fuld hammer i piratlegen. Jens “ohøj’er” den i et væk og skyder entusiastisk kanonkugler igennem stuen, imens Peter har en fest med at hilse på alle figurerne, som han er helt pjattet med at lægge i skibet. Des flere, des bedre, lader det til.

P1010028

Selvom pirattemaet umiddelbart kan virke lidt farligt, så smiler mange af figurerne og gør det hele super skønt og børneuskyldigt.

P1010032

PLAYMOBIL får fem fulde stjerner herfra. Børnene kan lege med det i timevis, når det er samlet, er det (næsten) samlet og så er det nemt at rydde op, fordi det meste kan læsses op i en kasse og gemmes af vejen. En disciplin som passer godt til både min 1-årige og min 4-årige. Det er temmeligt meget optur, faktisk.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Playmobil er rigtig godt legetøj – og så er det uopslideligt. Mit barnebarn leger nu med det Playmobil, som hans far og farbrødre legede med for mange år siden 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven