mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Om verdens heldigste ikke-vinder

image

Da jeg trådt ind i ad døren, hen mod den store marmortrappe, som blev lyst op af den mest overdådige lysekrone jeg længe har set, på lige fod med dem som hænger på førstesalen i skuespilhuset, gik det op for mig, at min aften skulle blive ganske fortryllende.

Zalando Nordic Blogger Awards løb af stablen og jeg var, som de fleste af jer nok ved, den danske vinder i People’s Choice-kategorien og dermed nomineret ved den nordiske finale, som altså var den det hele drejede sig om i går, hvor der ikke blev sparet på andet end madportionerne, som altså ikke var lavet til en sulten synderjyde som mig, men gudskelov er det så let som at sige “shawarma”, at finde gå-hjem-mad når festen foregår midt inde i København.

image

Om eftermiddagen blev jeg og de øvrige nominerede indlogeret på Hotel Phoenix, inden turen gik mod nogle søde frisører og make-up artister som gav den fuld hammer på dullegrejet, hvor jeg skulle være så heldig at støde ind i et par dejlige damer, som jeg kunne small-talke med, henover både bobler og frisk frugt, som selvfølgelig blev serveret.

Dernæst stak jeg et hurtigt smut forbi Magasin, hvor jeg med knaldrøde læber og blå jeans tog mig selv i bede om de mest usynlige trusser i afdelingen. Usynlige under en kjole, that is. Sådan nogle som ikke laver buler i det bløde moderflæsk. Calvin Klein skulle vise sig at være det bedste bud og jeg bilder mig ind, at de var et godt køb, for selvom mine “håndtag” af og til lever deres eget liv, så blev de pænt på deres plads hele aftenen.

Tilbage på hotellet tog jeg en hurtig hoppetur i sengen, inden min veninde Cecilie – I ved, hende fra tregodegrunde.dk – kom og lukkede min kjole, inden hun tog til det forældremøde i børnehaven, som jeg beklageligvis ikke kunne deltage i.

image

Thomas kom flyvende i samme øjeblik som bussen, der var bestilt til at transportere os fra hotellet til festen, som fandt sted i det smukke, smukke lokaler i Statens Museum for Kunst. En bustur der uanset hvor dejlig den var, virkede en lille smule fjollet, fordi den var under en kilometer lang. En kilometer der dog formentlig havde føltes som syv, hvis den skulle have været gået i gulvlang kjole og tårnhøje stiletter.

Vi ankom til pressevæg, ivrig fotograf, champagne og et kæmpestort lærred som hang ned fra loftet, hvor billeder af de nominerede tonede frem én efter én og pludselig stod jeg lige foran et kæmpestort billede af mig selv, til fuldt skue for hele den moderigtige, purunge og åleslanke forsamling. Need I say, at det var ret vildt?!

image

People’s Choice-prisen var den første der blev uddelt og jeg skal være ærlig at sige, at alle jeres søde kommentarer og mange, mange tilkendegivelser på at I havde stemt på mig, gav mig sommerfugle i maven og en forhåbning om at skulle forlade min tallerken og træde op ad de mange trapper til scenen for at modtage prisen.

Det skete ikke.

En vanvittigt smuk – og sød, fandt jeg senere ud af – finsk pige, Vilmap, løb med prisen og jeg tror, selvom jeg gerne selv ville have haft den, at hun var en rigtigt god vinder. Sød, smuk og meget like-able.

Aftenen fortsatte og hele oplevelsen var så gennemført og luksuriøs og jeg føler mig som den heldigste lille mig, fordi jeg har fået lov til at være med. Dét havde jeg i hvert fald ikke regnet med, da jeg for et år og to måneder siden sad hjemme i min hvide sofa i Broager og besluttede mig for at oprette en blog. Slet ikke, faktisk.

Så tak for jer. Tak fordi I læser med og tusind, tusind tak for alle jeres stemmer. Selvom jeg ikke vandt den nordiske pris, så føler jeg mig, med al jeres opbakning, alligevel som en vinder. TAK.

 

image

Min kjole er fra Anne Palland, min “pels” er fra Dry Lake, min taske er fra Ted Baker og mine sko er fra Christian Louboutin. (indeholder affiliate links)

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

 1. Waooww hvor er du smuk, og du og Thomas et r…vlækkert par! :heart_eyes:

  Nu du ikke vandt vil jeg i stedet sige tillykke med aftenen – den oplevelse må have været en følelse af at vinde i sig selv! 😉

  Hilsen en topafhængig følger af mortilto!

 2. Øv at du ikke vandt prisen. Men du har allerede vundet prisen som en fantastisk mor. En gudesmuk kvinde. En kanon Blogger og en fabelagtig ægtefælle. Og så har du jo allerede vundet Thomas hjerte. Du er en sand vinder … med eller uden en pris

 3. For fanden altså hvor ser du godt ud. Det er ikke nemt at sætte flueben ud for: Knaldhamrende sexet på den sofistikerede måde! -men det gjorde du da lige :raised_hands:

  Thomas er altså også ret pæn :blush:
  Tillykke med ham og nomeneringen!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven