mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Mellemmåltider, ulvetime og rugbarer

imageSkærmbillede 2015-09-16 kl. 20.13.20

Selvom jeg i virkeligheden både nyder at handle ind og lave mad, er der én ting jeg til stadighed, synes kan være en kende besværligt at manøvrere i. Mellemmåltiderne. Alt for ofte springer jeg dem over, fordi jeg er for doven til at forberede andet end enten en rå, uskrællet gulerod eller en håndfuld matadormix.

Engang bagte jeg grovboller et par gange om ugen, men fordi jeg synes de smager allerbedst tilført større mængder nutella, fandt jeg hurtigt ud af, at de tilnærmelsesvist var ligeså uhensigtsmæssige til den lille sult, som matadormixen og jeg var igen henstillet til den udemærkede, men også tilnærmelsesvist kedelige gulerod. For det skal gå hurtigt, ellers kommer det ikke til at ske i min kostplan.

Men nu, d’damer, nu er revolutionen landet. Eller i hvert fald et smadderlet, lækkert og rimeligt sundt alternativ. Schulstad er kommet med en ny rugbar, som er en lille fiks mellemting imellem det klassiske skolebrød og en müslibolle. Den er blød, sød og mættende, både for store og for små.

image

Tanken bag rugbaren er vidst nok at den skal spises direkte fra posen “som den er”, som absolut – qua billedet ovenfor – kan anbefales, for eksempel når man er på tur med børnene, men derhjemme, er den altså mere end bare fortrinlig, hvis man flækker den på tværs og putter to skiver fed ost ind i den.

Mine børn elsker rugbaren – særligt varianten med rosiner og tranebær, som jeg ikke nåede at fotografere førend de var spist – og det er lige før jeg tør bekende, at ulvetimen, siden rugbarernes ankomst til Holsteinsgade, er blevet betydeligt sjovere for alle parter, fordi jeg med god samvittighed kan stikke børnene den lille pre-dinner-snack, imens jeg bruger et par minutter foran komfuret.

Jeg kan udelukkende smide gode anbefalinger efter de nye rugbarer – de er virkelig gode.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven