mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Libero Touch – en snak om bløde bleer

Skærmbillede 2015-10-04 kl. 23.03.54

Lillebitte Cana, med rottehaler og min afdøde mormors smukke silketørklæde, til allerførste fotografering i børnehaven. Dét var en stor dag!

Skærmbillede 2015-09-16 kl. 20.13.20

Før jeg fik børn, troede jeg – ganske fejlagtigt – at noget af dét der var dyrt ved at få børn, var bleerne. Det skulle heldigvis vise sig, at bleer hverken er særligt dyre eller nogen synderlig udgift i forhold til alt det andet man kommer til at spendere penge på, når man bliver nogens mor. Institutioner for eksempel.

Til gengæld skal jeg da lige love for, at jeg blev introduceret for et væld af en blejungle, da jeg stod der med en lille nyfødt Jens i armene og spørgsmålene susende rundt i hovedet. Alle havde en holdning til hvilke bleer der sad bedst, havde bedst sugeevne, hvilke der var bedst og dagen og hvilke der var bedst om natten og nogle skulle man lige massere lidt på først, inden de kom på barnet og jeg skal komme efter jer, med alverdens dikkedarer og forvirrende informationer.

Derfor har jeg aldrig været blefacist. De fleste bleer fungerer i dag på nogenlunde samme måde og dét jeg har lært er vigtigst for mig – og mine børn – er komforten. Bleen sidder trods alt på i minimum 23 timer i døgnet.

Jeg husker gudskelov ikke tiden fra dengang jeg selv brugte ble, men med Liberos Throwback kan jeg se, at der dengang jeg blev født, ikke fandtes det store bleudvalg. Komforten var vidst primært i højsædet for forældrene, som kunne brøste sig af de hverken behøvede binde eller knappe bleen, som havde fået de smarte selvklæbende snipper, som vi også kender dem i dag. Udover at kunne se hvilken slags ble der var førende på markedet, kan man også se hvor mange børn der er født, hvilke navne der var populære dengang og alt muligt andet skægt til sammenligning med sine børn. Det er vildt nemt, helt gratis og ret sjovt. Prøv selv HER.

Skærmbillede 2015-10-03 kl. 20.08.54

Liberos nye ble er revolutionerende i forhold til komforten for barnet, som for alvor er sat i højsædet og som altså er noget jeg forstår. De der par dage efter fødslen hvor jeg selv har rent rundt med bind så store som vaskeægte voksenbleer, er jeg i dén grad blevet klar over, hvilken hæmsko det kan være for den fysiske udfoldelse, hvis man har en ble på, som ikke sidder helt optimalt. Jeg tror det præcis samme gør sig gældende for vores børn og jeg vil derfor ikke tøve et sekund med at give mit barn den mest komfortable ble, så længe den, som Libero-touch lover at kunne, også holder ham tør.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven