mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Køb nu for pokker bare den t-shirt

Knæk Cancer er for alvor gået i gang for at samle en hulens masse millioner ind, primært til forskning indenfor forskellige former for cancer. Der kan siges virkelig meget om den horrible, uretfærdige, ødelæggende, voldsomme og for mange – desværre – uovervindelige sygdom, men jeg vil lade den hænge og mindes de mennesker jeg har haft tæt på livet, som jeg har mistet til kræften og i stedet opfordre jer allesammen til at købe dette års forøvrigt virkeligt fine Knæk Cancer t-shirt.

DSC02526

Den er både smuk, fin og dejlig at have på og så støtter man Knæk Cancer med 100 kroner, når man trykker den hjem. Min t-shirt er en medium og Thomas synes den ser stor ud til mig, imens jeg selv synes den er perfekt. Derfor, hvis I godt kan lide lidt tætsiddende tøj, så vælg t-shirten en størrelse mindre end sædvanligt, for den er en smule løs.

Jeg planlægger at have min t-shirt på det meste af ugen – når den altså ikke lige skal holde vaskepause – for at holde fanen højt og for at prale med at jeg støtter den gode sag. Og for pokker, hvor jeg håber at flere af jer vil gøre det samme. Jeg vil i hvert fald holde øje med t-shirten hvor end jeg befinder mig og smile ekstra stort til dem, der har den på.

Den koster 249 kroner, der er fri fragt og den sendes lynhurtigt, så der er nærmest ingen undskyldninger 🙂

T-shirten kan købes lige HER

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Den er så fed! Men jeg vil også sige at den er lille i str. Normalt er jeg m/L, og havde bestilt str L, men byttede til str xl, og den sidder fint.

  2. Jeg har også købt en t-shirt. Den er rigtig pæn, og så er det jo fint, at man kan støtte en god og vigtig sag og samtidig forkæle sig selv lidt 🙂

  3. Jeg er så vild med den t-shirt, så fin! Og jeg vil rigtig gerne kunne støtte, men den er alt alt for lille i str. Min mor er normalt L/XL og hun købte en i XXL som sidder tæt på hende :/
    Synes det er ærgerligt den ikke bliver lavet i nogle str. der også passer den rundere del af Danmarks kvindelige befolkning!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven