mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Jeg er nomineret! Zalando Nordic Blogger Awards!

DSC02376

For nogle uger siden, var Thomas og Jens et smut i Jylland, hvor Thomas – som så ofte  – skulle spille nogle koncerter. Udover dét, skulle det vise sig, at han også, midt på scenen et sted i Odder, skulle blive den meget glade modtager af Spektrum Odders Ærespris 2015.

Dét synes jeg kraftpetervæltemig er sejt!

Det er (selvfølgelig, fristes jeg til at sige, men han er jo også min mand) ikke første gang Thomas får en pris. Han har tidligere vundet talentpriser som Årets Franz, P3-Talentet og en pokkers masse andre og jeg synes selvklart at det er mere end velfortjent. Jeg forestiller mig, selvom Odder-prisen umiddelbart kunne synes mindre præstigefyldt end de andre, at det må være noget ganske særligt at blive hyldet i sit ophavsland.

Nuvel, jeg aner det i virkeligheden ikke, for jeg har i mine niogtyve somre endnu ikke prøvet at være den heldige/dygtige eller i hvert fald stolte modtager af en pris for noget som helst. I hvert fald ikke med en prisoverrækkelse, blomster og takketale og sådan.

… Men det skal der laves om på nu, d’damer (og herrer!). Jeg har nemlig været så heldig at være blevet udvalgt til at repræsentere Danmark i Zalando Nordic Blogger Awards i People’s Choice prisen!

N.O.M.I.N.E.R.E.T.

mig

Jeg er helt rundt på gulvet af bare sommerfugle i maven og jeg har hele dagen haft lyst til at kramme samtlige af de mennesker jeg har mødt tilfældigt på gaden. Selv cykelhandleren fik en ordentlig krammer, da han lovede at han godt kunne fixe min cykel i løbet af bare et par timer. Tænk sig, at jeg blandt alle de tusindvis af bloggere landet over, er blevet udvalgt. Wauw, siger jeg bare. Jeg er simpelthen så glad og rørt og takker ydmygt allerede, selvom jeg ikke har vundet noget som helst andet en retten til at kæmpe imod seje bloggere fra Norden. Alene nomineringen får mig nærmest til at føle mig som en vinder.

Tak <3

Fordi det er en People’s Choice Award, er det altså op til jer at bestemme, hvem der skal vinde. Jeg er oppe imod tre mega seje damer henholdsvis fra Finland, Norge og Sverige og jeg håber selvfølgelig, at jeg kan stå øverst på sejrsskamlen og vifte med både dannebrog, efterfødselsdelle og tandpastasmil, når den store finale løber af stablen, selvom konkurrencen er virkelig hård.

Hvis I har lyst til at hjælpe mig til at vinde, kan I stemme lige HER. Ved at afgive jeres stemme, deltager I automatisk i lodtrækningen om blandt andet gavekort til Zalando på 3000 kroner.

(OBS: Hvis I læser med via mobilen, kan I komme direkte til afstemningen ved at klikke på billedet herunder)

Skærmbillede 2015-10-05 kl. 12.09.19

TAAAAAK!! (Indsæt selv dansende-af-glæde-smiley)

Skriv din kommentar

Kommentarer (25)

 1. Så har jeg stemt på dig, Cana! Hvor jeg dog håber du vinder – du fortjener det virkelig! Gode tanker i din retning!

 2. Min stemme har du fået. Føler mig altid ekstremt godt underholdt når jeg læser din blog.så det er helt sikkert fortjent at du er nomineret (og forhåbentlig vinder ) mange hilsner fra det sønderjyske

 3. Tillykke med nomineringen Cana 😉 Den er velfortjent. Stemmen er sendt afsted. 😀 Krydser fingre for dig. :grinning:

 4. Også en stemne herfra for dit positive væsen og incitationen til at følge med i dit, Thomas’ og drengenes liv. Du er en skøn person. Jeg kneb en tåre af glæde over jeres kærlighedshistorie

 5. Så er der stemt. Og det er selvfølgelig fordi du ikke sætter en fasade på. Dit liv er ikke altid rosenrødt og det er du ikke bange for at vise. Mange på de sociale medier har en tendens til at vise kun det perfekte.. En meget dårlig tendens, som desværre har en effekt at mange i sær unge får en følelse af at deres liv er mindre værd fordi de ikke kan følge med i at have det perfekte liv… Så tak fordi de viser hvordan virkeligheden ser ud også i en børnefamilie….

 6. så har jeg også lige stemt på dig! du fortjener det! det er rart og følge med i dit liv og læse din blog! du er ærlig, skriver fra hjertet også er du ikke en af de der typiske 20 årige modebloggere som ikke har noget indhold alligevel.
  god karma til dig fra mig 🙂

 7. Min stemme går til dig, du fortjener den pris SÅ meget-du er for sjov, ærlig og alsidig og så gør dine indlæg min hverdag på barsel lidt mere hyggelig 🙂 Og så er dine børn da virkelig bare så skønne, elsker når dine billeder viser de gladeste og trygge børn.. Supermor, superblogger og superkvinde 🙂

 8. At blive miss Denmark er vel også en slags “vinde-en-pris”….? Oder was ;-D tillykke med nomineringen!

  1. Tak 🙂 Miss Danmark var – som jeg ser det – ikke at vinde en pris, men en konkurrence 🙂 Der er alligevel forskel, synes jeg. Selvom det selvfølgelig også var stort at vinde Miss Danmark i sin tid 😀

 9. Jeg har sendt en stemme afsted på dig. 🙂 Og jeg er meget enig i det de andre skriver. Din blog er så dejligt nede på jorden. Du pynter ikke på tingene, men skriver dem som de er.

  En del af tingene kan jeg dog ikke relatere til, men derfor nyder jeg nu alligevel at kigge med indenfor i dit, og jeres, liv. 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven