mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Hallohygge og første svar på jeres spørgsmål

image

Der er fuld knald på de stille gader her på indre Østerbro. Zombier, skeletter og hekse har indtaget natten og jeg har af samme årsag slået lyden fra dørtelefonen, slukket lyset i stuen og sat mig i køkkenet med en iskold dåsecola og en forventning om at kunne fortære hele den pose chips jeg netop har åbnet.

Thomas er taget til koncert, drengene sover og jeg nyder stilheden ovenpå en tivolitur der blev droppet til fordel for halloweenhygge med nogle venner, med teaterskole, klamme kager og hekseblodssuppe på menuen.

Både Thomas og jeg er meget spontane og vi har altid “lige inviteret nogen” til aftensmad. Og lige præcis dét, er det jeg kan have allersværest ved, i forhold til at være flyttet fra stort hus til lille lejlighed.

Da jeg i mit videoindlæg opfordrede jer til at stille mig spørgsmål, var der flere som spurgte om ikke jeg kunne beskrive mere om hvordan det er, at bo i en tre-værelses lejlighed med mand og to børn. Kort sagt, så er det virkelig dejligt. Drengene deler værelse, jeg har kontor i soveværelset og resten giver vidst sig selv.

Vi har et dejligt gårdmiljø, som vi deler med en masse andre lejligheder. Der er klatrestativ, sandkasse, legehus, rutschebane, borde og bænke og en fællesgrill – og så er der knaldhyggeligt. Som luksusversionen af en have, synes jeg.

Jeg bruger stort set ingen tid på rengøring, men kan til gengæld ikke rigtigt finde ud af at rydde op på så lidt plads, fordi alting simpelthen ikke har fået en fast plads endnu.

Det fungerer skide godt. Bortset fra, når vi gerne vil holde spontane hyggemiddage med flere af vores venner på samme tid. Det kan vi ikke. Vi har ikke plads, med mindre vi skulle tro på myten om at mad ikke feder hvis man står op imens man spiser. Vi kan ikke længere have hovedbanen i vennenetværket og det skal jeg lige lære. Besides that, så er der – i hvert fald indtil videre – ikke noget at sætte en finger på, på vores 84 m2.

Svarene på de øvrige spørgsmål vil komme lidt dryssende den næste uges tid – og så håber jeg på at wififorbindelsen på Tenerife kan række til at jeg kan lave et par videoindlæg med en masse samlede svar også.

Ha’ en forrygende aften – med eller uden skeletter i skabet.

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Hvad har I gjort jer af overvejelser ift. når jeres børn om et par år gerne vil have hvert deres værelse? Er det noget med en hurtig skillevæg eller flytter I mon igen eller…?
    Tak for en fin blog

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven