mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Fri med alle andre og alenetid med min yngste

imageSkærmbillede 2015-09-16 kl. 20.13.20

Èn af de ting jeg var allergladest for, ved mit jordemoderliv var – udover selvfølgelig selve jobfunktionen, som var fantastisk! – at jeg sjældent havde ferie samtidig med alle andre. Det var mega fedt fordi rejserne var billige, strandende var luftige, museerne halvtomme og gaderne fremkommelige. Og så var det fedt, fordi jeg ikke havde børn, som havde fastlagte ferier.

Det har jeg nu.

Peters dagpleje holder seks ugers ferielukket om året – selvfølgelig i højsæsonerne, som for eksempel betyder efterårsferien. Altså nu.

I sidste uge havde jeg allerede en lille smule feriekuller og var faktisk en lille smule led og ked over at skulle være hjemme med familien, på samme tid som resten af hr. og fru hakkebøf. Jeg forestillede mig at alle steder vi tog hen skulle være proppede med fortravlede forældre og skrigende børn med slikkepinde i mundvigen og savl ned ad hagen. Men sådan er det jo slet ikke!

Jeg er kæmpe fan!

I går tog nogle af vores søde naboer Jens med en tur på Remisen og jeg så derfor mit snit til at pakke Peter i bilen mod Waterfront Shopping, som jeg for et par uger siden besøgte første gang og som jeg sidenhen er blevet svært begejstret for. Det er et lillebitte center, som ligger nede i det tidligere Tuborg Havn og så er det altså pisselækkert. Virkelig. Det er som om jeg har fundet en lille gylden perle, som jeg har i sinde både at passe på og dele med jer. Den er nemlig for god til at holde for mig selv, skal jeg sige jer.

I centret er der både lidt til boligen med Bahne, HAY og Søstrene Grene, lidt til børnene med de nyåbnede Tinderbox butikker, lidt teknik til mændene med 3-butik og lidt til damerne med Ganni og Moshi Moshi Mind. Og lækre cafeer, restauranter og selvfølgelig nogle dagligvarebutikker. Og Wellcome Fitness og Spa, som jeg er ovenud pjattet med.

Som I nok kan regne ud, var jeg forud for turen en lille smule beklemt ved at skulle tage i et indkøbscenter på en overskyet formiddag i uge 42, men til mit held, var der masser af plads både i parkeringskælderen og alle andre steder vi kom hen i det lille luksuscenter. Peter havde en fest i legehuset i Tinderbox, imens jeg forelskede mig i lækre børnestøvler. I Ganni tog Peter en chiller på deres day-bed, imens jeg kunne lade fingrene glide igennem de smukke stativer, fulde af usandsynligt lækkert tøj, inden vi satte direkte kurs mod legerummet, som var helt perfekt til min lille buttede 1-årige. Der var et boldbassin som kunne have underholdt ham i evigheder og jeg fik lov til at flade lidt ud på gulvet, inden vi igen satte kursen mod indre Østerbro. Win! Det var noget så vederstyggeligt dejligt at slentre rundt sammen med min yngste og både kunne nyde lidt uforstyrret tid med ham, imens jeg, når han – som det skete ofte – kyssede spejle eller klatrede på bænke, kunne lure på alle efterårets nye varer.

image image image

Mine bange anelser om at holde ferie på samme tid som alle andre er blevet gjort til skamme og jeg overvejer allerede nu, om ikke jeg skal lokke mine drenge med på shopping snart igen. Hvis nu Thomas kunne se efter drengene i legerummet, så kunne jeg jo for alvor gå på rov imens, ikke sandt?

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Hold nu altså helt op hvor ser han nuttet ud! (Og enig i det med Waterfront – og der er sgu os lidt skønt om sommeren på de kanter)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven