mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

For et år siden – oktober

Stort set hele mit liv, har oktober måned haft en særlig betydning for mig. I min barndom, var det fordi min bedste veninde havde fødselsdag, imens det de seneste fem år, har været fordi det er den måned, hvor Thomas og jeg holder bryllupsdag. I år ovenikøbet – som I ved – med en kæmpe bryllupsfest.

For et år siden, i oktober måned, var jeg vidt omkring og jeg havde følehornene ude for at mærke efter og vurdere min forholdsvist nye rolle i livet, som mor til to. Derfor skrev jeg blandt andre, indlægget om at gå fra at have et barn til at have to børn.

IMG_7478[1]

I halen på dét indlæg, for jeg i flint over et nyt tiltag, om at seksualundervisningen i skolerne nu ikke længere skulle handle om at lære de unge om “at undgå at blive gravide” men i stedet handle om “hvordan bliver man gravid”, fordi nogle – set med mine øjne – temmeligt arrogante mennesker mente at vi er for gamle når vi får børn, fordi de unge ikke ved hvordan man gør. Så skrev jeg indlægget om hvordan man får børn.

IMG_7767[1]

Jeg skrev om mit nye hår, som dengang stadig var langt, og som jeg, når jeg ser billeder fra dengang, kan blive helt melankolsk og trist over at jeg har klippet af.

IMG_7797[1]

Der var kager på programmet – blandt andet denne halloweenkage og verdens bedste gulerodskage. 

Jeg berettede om Jeres pinlige fødselshistorier og skrev et indlæg om, hvorfor det faktisk ikke er så slemt at få en ung jordemoder til sin fødsel.

IMG_7644[1]

Jeg undrede mig over hvad vi skal kalde vores (børns) afføring. Lortepølser, anyone?

… Og skrev om noget af det mest tabubelagte ved moderskabet – når vi af og til overhovedet ikke synes det er fedt. Om angsten og de forbudte følelser, som vi skal have frem i lyset.

Jeg skrev om putteritualer og om hvordan vi gør hjemme hos os – en taktik der forøvrigt i dag virker glimrende. Vores børn falder oftest lynhurtigt i søvn (7-9-13 bank under bordet og spyt over skulderen og tre hurtige piruetter!)

IMG_7632[1]

Og så skrev jeg 10 grunde til at være glad – som jeg vil forsøge at gøre, om ikke andet, så for mig selv, lidt oftere.

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Altså jeg synes det er SÅ flot til dig med det korte hår!!!
    Rigtig god bryllupsfest og alt det bedste til dig og dine drenge:-)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven