mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Fem simple trin til at opnå bedre søvn med små børn

IMG_6890[1]

Det mest omdiskuterede emne, når det kommer til babyer og mindre børn, er søvn. Måske lige efter farven/konsistensen/lugten/mængden på barnets afføring, som i hvert fald i barnets første halve leveår formentlig topper listen.

Søvn – eller rettere sagt, mangel på søvn – er den største synder når det kommer til bekymringer, grå hår og den hyppigt indtrædende midlertidig sindssyge, som følger i halen på moderskabet.

Derfor bringer jeg her fem ganske simple trin til at opnå bedre søvn, imens du har små børn:


Vask din daggamle mascara væk, red dit hår og glem et øjeblik at du er så træt, at du sekundet efter du har forladt badeværelset, ikke længere kan huske, om du egentlig fik fjernet mascaraen fra dit venstre øje.

 

Find din mand og forfør ham. Han er formentlig ligeglad med mascaratilstanden.

 

*hanky-panky* – I ved hvordan dén slags foregår. I har trods alt børn.

 

Sig “tak, vi ses i morgen” med din allermest sexede stemme, imens du tager dit tøj på og sender din mand et flyvekys.

 

Tag på hotel. Din veltilfredse mand klarer hjemmetjansen.


(Ja ja! Det er skide meget for sjov, men jeg VED bare at I er med mig og at I også klasker jer på lårene af grin, imens I, ligesom jeg, tænker, at det – uanset udfaldet – faktisk er værd at prøve).

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

 1. Haha ja jeg fik mig ihvertfald et godt grin. Ja man gør mange ting for bare at kunne få en ordentlig en på øjet jeg har engang lagt en madres ud i skuret for så at lægge mig derpå efter første tur i byen med drinks og slingrende gang efter sidste baby kom. det er sjældent at sådanne aftner hænder men når de gær har jeg altså brug for søvn dagen derpå. Bare til kl 9 ihvertfald tak for en dejlig blog

  1. Hej Cana.
   Er helt vild med din blog mortilto, hvis jeg ikke tager helt fejl, mener jeg, at du har skrevet, at du også har en blog omkring dit job som jordemoder? Og hvad hedder den?

 2. Hej Cana.
  Er helt vild med din blog mortilto, hvis jeg ikke tager helt fejl, mener jeg, at du har skrevet, at du også har en blog omkring dit job som jordemoder? Og hvad hedder den?

 3. Hvorfor kom jeg ik på den idé? Dengang… har en gang sovet på toilet gulvet… der var plads og varme 🙂

 4. Hahaha hvor genialt! Det er nøjagtig hvad jeg har ledt efter herhjemme i verdens råd om søvn
  Ps. må i få en fantastisk fest på lørdag med mere kærlighed end i kan rumme

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven