mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Fem frakker der fremmer figuren

støvlerjakke

For at være ærlig, så har jeg ikke købt en vinterfrakke (til mig selv)  siden længe før jeg fik børn. I flere år klarede jeg mig med en læderjakke og store tørklæder, indtil Thomas, det år jeg havde født Jens, vidst nok blev træt af at høre på mit kuldebrok og købte mig en lækker vinterjakke, som jeg troligt har pakket mig ind i, de sidste fire år, så snart kulden bankede på døren, som I kan se på billedet ovenfor, som Thomas tog sidste vinter, imens han var iklædt denne jakke, som jeg havde givet ham.

Virkeligheden er dog, at den ikke længere er så fin. Min jakke, altså. Faktisk vil jeg næsten gå så vidt til at sige, at den er en lillesmule slidt i kanterne og selvom jeg har været – og egentlig stadig er – meget glad for den, så er det ved at være på tide, at overveje en udskiftning. Til én, der kan holde mig varm fra oktober til marts, som er min absolutte førsteprioritet. Og som også gerne må være pæn.

Der er enormt mange flotte og jeg tror måske at jeg – i modsætning til den jeg har nu – vil gå efter en frakke, der kan fremhæve min talje en lille smule. Jeg synes det er så smukt, når kvinder viser deres former lidt frem og jeg kan næsten ikke bære, at så mange smukke kvinder render rundt i “teltfrakker”.

Af nedenstående er jeg særligt vild med Hilfiger-fakken, som jeg tror er den varmeste, blødeste og absolut bedste at have på. Til gengæld er jeg også helt pjattet med den casual Ganni, den seje DBeM, som dog er den mindst taljefremhævende af de fem, men alligevel virkelig fed, synes jeg og så selvfølgelig de prisvenlige Only og Vero Moda, som – om ikke andet – kan fungere smadderfint som ekstrafrakker, til de dage hvor de andre er til vask. Jeg er vild med kunstlæderdetaljerne, som er gør dem lidt rå i udtrykket.
Skærmbillede 2015-10-16 kl. 12.51.17

1 Hilfiger Denim HER // 2 Vero Moda HER // 3 Day Birger et Mikkelsen HER // 4 Only HER // 5 Ganni HER

Som altid i mine shoppeindlæg er mine links proppet med affiliate, som intet betyder for jer, andet end at I smider om jer med god karma overfor mig, når I shopper, fordi jeres køb, betyder penge på min bankkonto. Selvfølgelig uden varerne bliver spor dyrere for jer. Det er ren win-win, hvis nogen spørger mig og så er det faktisk noget af dét jeg lever af, som jeg har skrevet om HER.

Ha’ en forrygende fredag. Min er for en gangs skyld med alle drengene hjemme og ingen planer for dagen, så jeg håber på at jeg kan få tid til at sætte vores badeværelse i stand, inden jeg kaster mig ud i en pudekamp og fællesbunke på gulvet med mine elskede.

Skriv din kommentar

Kommentarer (11)

  1. Klære Cana.. Det er lige præcis en jakke som den du har på på billedet jeg nærmest ville dø for, men jeg kan simpelthen ikke finde noget lignende synes jeg.. Kan du måske hjælpe mig med er mærke – så kan det være at jeg kan komme lidt videre den vej rundt Hav en skøn weekend

    1. Den er fra Urbahia og hedder Twiggy. Den er temmeligt pricy og formentlig svær at opstøve. God jagt 🙂

  2. Jeg har for er par uger siden købt en ny vinterfrakke. Mørkeblå dunjakke fra MosMosh, den er super lækker, varm og taljeret. Jeg satser på den holder i flere år 🙂
    Vi har været I harzen i denne uge, hvor der er frost og sne – og jakken bestod med bravour. Den er værd at prøve. God jagt
    Kh Betina

  3. TAK nu har jeg forgæves i flere dage ledt og ledt efter en vinterjakke med et bælte så taljen vises. Jeg snuppede lige nr. 4 . Den flotte og (pris venlige for en studerende) jakke af uld fra Only rigtig god weekend

  4. Jeg arbejder i Tommy Hilfiger og vil bare lige sige, at den jakke du henviser til her er meget lille i størrelsen da den er meget figursyet. Så jeg vil anbefale at den prøves på i en butik først – de fleste skal en størrelse op 🙂 Men den er super lækker og rigtig varm – den kan sagtens klare en dansk vinter!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven