mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Familietur og karruseller


image

Skærmbillede 2015-09-16 kl. 20.13.20

Til trods for at vinden føltes koldere end den har været siden engang i midten af februar, har vi i dag haft et brag af en dag i Bonbonland, som gjorde for mine bange anelser på en regnfri dag i efterårsferien til skamme, ved ingenlunde at være overfyldt. Faktisk stod vi ikke én eneste gang i kø i mere end fire-fem minutter, som i dén grad gjorde det lettere at håndtere både kulde og kåde børn.

Jeg har aldrig før været i den – ifølge 1990’ernes tv-reklamer – “skide skægge forlystelsespark” og mine forventninger var, qua de mange reklamespots jeg som barn har suget til mig, tårnhøje.
Hurtigt skulle det vise sig at parken ingenlunde var som jeg havde forestillet mig, men ikke desto mindre, synes jeg den var tilnærmelsesvist fantastisk til sådan nogle som os; en familie med mindre børn.

Parken er på alle måder uprætentiøs og tingene er hvad de udgiver sig for at være; hverken mere eller mindre. Der er både rolige, hurtige og megavilde forlystelser og så er der små legepladser over det hele, som gør, at det også er fedt at være afsted med en 1-årig, som jeg ellers synes det kan være lidt svært at styre i forlystelsesparker, hvor han kun sjældent får noget rigtigt fedt ud af karrusellerne. Det fungerede så godt!

image

Jeg havde desværre ikke held med mig til at opstøve nogle mågeklattebolcher, som jeg ellers havde håbet, men til gengæld fik jeg både drømmekage, chokoladekage og en drøngod belgisk vaffel, som sammen med en rutsjetur i rejen, som var Jens’ favorit, gjorde mine andendagstømmermænd ganske overkommelige. Drengene havde en kæmpe fest, Thomas og jeg slappede af og kunne ikke have ønsket os andet end at der i et drømmescenarie, i kuldens anledning, var blevet udleveret edderdunsfrakker og bløde vanter i indgangen, men dén slags skal man vidst længere ud på landet med.

Jeg er fan af Bonbonland og jeg glæder mig allerede til at tage mine drenge med derhen igen – det må være helt vidunderligt i solskin.

Udover Bonbonland er der masser af andre spændende steder at besøge på Sydsjælland og Møn, som I kan læse mere om HER. Og hvis – eller skal jeg måske rettere sige når – I besøger Bonbonland, GeoCenter Møn eller nogle af de andre attraktioner I kan finde, så husk at uploade et billede enten på konkurrencens facebookside HER eller instagram med #fangøjeblikket, så deltager I automatisk i lodtrækningen om nogle fine præmier.

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

 1. Kæreste Cana. Det må være en anderledes, men dejlig fornemmelse, at vi er så mange, der glædes over Jeres kærlighedsfest, som om vi stod Jer nær?!
  Min svigerinde og jeg talte idag om, at det jo er som om vi kender dig, og så alligevel ikke helt. Uanset kendskabsniveau, så bliver jeg bare glad helt ind i kernen over Jeres kærlighed- til hinanden, Jeres børn, venner og livet. Tillykke med hinanden❤️
  Må vi ikke se skoene?

 2. Hej Cana.
  En lille sjov historie fra personalet.
  Man kan vidst godt sige at vi alle sammen var ret overrasket over at se din kære familie hos os, i vores lille park på landet. Man kan nærmest kalde os superfans af din kære mand. Han var ihverfald det helt store tale emne idag :joy: :joy:
  Håber i har haft en fantastisk dag og vandrotten er 10x bedre i solskin

 3. Du glemmer én meget vigtig ting ved Bonbonland, Cana! Eller måske har du ikke tænkt over den. 😉
  I mange forlystelsesparker er de ting man kan prøve med sit lille barn (her taler vi 3-4 år, 1 år er nok liiige ungt nok alle steder) røv syge for forældrene. :confounded: vMen i Bonbonland er der faktisk rimeligt mange ting som også kan give de voksne kriller i maven. :67:
  Og så tillykke med brylluppet :142:

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven