mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Efterår, legeplads og en taske

DSC02581 Skærmbillede 2015-09-16 kl. 20.13.20

Det virker for mig som om, det for nogen er en selvfølge at vide præcis hvordan både temperatur og luftfugtighed er hver evig eneste dag. Dem, der altid har deres børn – og ikke mindst sig selv – hundrede procent korrekt klædt på. Dem, der får sådan nogle som mig, til at ligne amatører.

Jeg kan nemlig overhovedet ikke finde ud af hvor lidt eller hvor meget tøj nogen i husstanden bør have på, når vi forlader lejligheden. Bevares, hvis der ligger sne, er jeg selvfølgelig med på at den står på thermorøjsere og flyverdragter til børnene, men her i efteråret, er jeg altså ofte en kende på glatis. Temperaturen svinger, regnen er utilregnelig og blæsten kommer og går, som var den Naser Khader i varierende politiske partier.

Derfor, når vi går ud, er det ofte i ledtog med en taske til ekstratøj – eller som nu, hvor det er efterår og tøjet fylder lidt mere, et par tasker.

DSC02556

Drengene elsker de matchende tasker fra CiPU Collection og jeg elsker, at kunne få drengene til at bære deres egne ting. Særligt fordi der er en strop henover brystet på børnetaskerne, som skåner ryggen og sørger for at tasken ikke glider af. 

DSC02563

Indtil videre kan taskerne, desværre ikke købes i Danmark, men producenten er ved at få em amazon-shop op at køre. Indtil da, kan I tjekke udvalget ud HER, hvis I har lyst til den slags. 

DSC02564

Når vi bare skal ud for en kort bemærkning, er det selvfølgelig sjældent at vi alle tager vores rygsække i brug, da jeg alligevel bliver lidt for meget modedulle og hellere lige vil proppe en ble og en vådserviet i én af mine skuldertasker, men til timelange ture på legepladsen eller i skoven, er det intet mindre end genialt, at have noget ordentligt at bære alt vores habengut i. Og børnene elsker det! Taskerne er i sig selv fjerlette, så begge drengene kan snildt have både huer, handsker og thermobukser med sig på farten.

Campinghabit i taskeform – det er faktisk ret sødt, synes jeg.

Og hvis så nogen af jer supermødre derude lige kan fortælle mig, hvordan man lærer det der med at ramme det rigtige tøj hver eneste dag, så tøv endelig ikke. Er det DMI og Peter Tanev der gør tricket for jer eller er det reelle superkræfter, som jeg mistænker?

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

 1. Synes også den er svær om foråret.. Faktisk også nogle gange om sommeren.
  Jeg fik af vide af én af pædagogerne på min datters stue at hun synes en uld cardigan under hendes termojakke er lige i overkanten.. Hende og jeg har det en smule stramt sammen, aner ikke hvorfor. Men jeg synes selv den påklædning er tilpas, og uld er jo tempererende. Og hvad så med de børn der nu allerede er iklædt vinter habit?

 2. Det er svært. Faktisk er jeg glad for at vores poder nu er hhv. 6, 10 og 13 år. Det gør at de selv kan mærke hvor meget tøj de behøver.
  Men faktisk er børn jo også ret forskellige… Vores datter på 10 (næsten 11) Tager gerne en flyverdragt på for at hjælpe i haven (allerede ved denne årstid), mens drengen på 6 går rundt iført t-shirt med en sweat over – ja og selvfølgelig også bukser, he he. selv da ungerne var små, lod jeg dem ofte selv afgøre hvornår det var for varmt eller koldt.. Hvis de sveder i flyverdragten er det synd at pakke dem ind i den.. Hvis de fryser skal de nok meddele det også 🙂
  I mange år har jeg bestemt og været for “diva” agtig til rygsækken, men men men – den er bare praktisk når man skal have oppakning til både forældre og børn med sig.
  Hvor store er børnenens? På str- men fjallraven mini eller ? Vi skal flyve langt (Australien) nøste efterår, og jeg er allerede nu på usgik efter gode rygsække så børnene kan børe deres egne ting. De har fjallraven mini, men der er ingen bryststropper – så min Peter nedlægger allerede nu veto mod at cykle med den på ryggen hjem fra skole (5. km).
  God dag – ps. idag blæser det vist :smirk: :kissing:

  1. Det lyder som en god ide, at lade børnene selv bestemme en hel del 🙂
   Mine drenges tasker er faktisk forskellige i størrelsen, men det er lidt svært at se på billederne. Peters er lidt mindre end en fjallräven mini og Jens’ er lidt større 🙂
   Forøvrigt kan man købe bryststropperne som ekstra til fjallräven – de er bare ikke så pæne, men fungerer super 🙂

 3. Hej, mine unger lidt større (9 + 11) og jeg har altid været mere nervøs for “koge” dem end at de frøs da de var små ( over 1 år ca.). Jeg hælder klart til lag på lag – gerne med plads i tasken/rygsækken til at lægge det der er blevet for varmt væk i. Vi kører modellen lige nu med en fleece der er vind og vandtæt, men åndbar og så en vest. Vesten bliver tit pakket tasken om eftermiddagen. Og noget med hætte er godt – der er meget varme der forsvinder op fra hovedet og hvis man fryser er hætte dejligt. Når det bliver vinter får de en skal jakke uden på fleecen. I vennekredsen går vi for at være vikinger og begge drenge havde sandaler og knickers på til 5 okt. i år. Men det virker super for os og de har været meget sjældent syge/ snottede og den slags 7-9-13 😉

 4. Jeg kører princippet “varmt inderst” = skiundertøj.. så behøver du ikke så mange “puffede lag” ovenpå.. 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven