mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Buttenbryllup #6 Den perfekte gave

MM6A3328

I dag er det to uger siden Thomas og jeg holdt vores bryllupsfest og jeg er endelig klar til at dele aftenens absolutte højdepunkt med jer.

Der var så mange gode stunder og når jeg tænker tilbage på aftenen, kommer jeg fluks tilbage i den lykkeboble der omsluttede mig, som den varmeste dyne på en kold vintermorgen.

Som jeg skrev om HER, skulle det i løbet af aftenen vise sig, at Thomas efter at have givet mig både en smuk tale og en endnu smukkere sang, langt fra var færdig.

Midt i en tale, fra én af Thomas’ nære venner, afbrød Thomas talen, bad om mikrofonen og fortalte sin version af den historie, der var igang med at udfolde sig i talen. Historien om, hvordan Thomas og jeg mødte hinanden.

I mit stille sind, var jeg pinlig over, at Thomas sådan tillod sig, at afbryde sin vens tale; en egenskab jeg forøvrigt slet, slet ikke syntes passede til min ellers så socialt intelligente mand. Lige indtil det gik op for mig, at de havde planlagt det og at Thomas havde skrevet mig endnu en sang. Endnu en kærlighedssang. En pissehamrende god kærlighedssang, som ovenikøbet var så catchy, at både jeg og flertallet af alle vores gæster, sang med allerede fra andet omkvæd.

Jeg var fuldstændigt blown away og jeg var dybt, dybt imponeret. Over hvor god min mand var, men i særdeleshed over, at han rent faktisk havde skrevet mig to sange.

Så forstod jeg bedre al den tid han, i ugerne op til festen, havde brugt på sine musikdrenge og jeg blev faktisk en lille smule pinlig over den søndag morgen, hvor jeg vist med en noget vrissen tone, spurgte om han ikke en anden gang kunne prøve at lægge sine øveaftaler inden for almindelig arbejdstid.

Nuvel, Thomas var ingenlunde færdig. Midt i én af mine veninders tale, tog Thomas igen over og spillede mig endnu en kærlighedssang.

Med blussende kinder og et hjerte der føltes for stort til min krop, blev jeg om muligt endnu mere overbevist om, at Thomas er den perfekte mand for mig.

Særligt da han, som prikken over i’et og efter at have spillet sit fjerde forrygende nummer for mig, fortalte, at han ikke “bare” havde skrevet fire sange til mig, men at han rent faktisk havde skrevet mig et helt album. Canas Album, som han har kaldt det.

Mit album.

Han gav mig alle rettighederne til musikken og lod det være op til mig at bestemme hvad der skal ske med denne, verdens største kærlighedserklæring, som han havde givet mig.

Mit album, som sidenhen har kørt på repeat herhjemme (særligt når Thomas ikke er hjemme og jeg kan skrue rigtigt høj op for musikken og danse som var jeg en anden Mie Moltke) og som jeg er så ufatteligt stolt over at have fået og som jeg ville ønske at alle kvinder kunne få fra deres elskede, for det er et album fyldt op med kærlighed.

Sangen i videoen er den anden sang Thomas spillede for mig til festen. Sangen om dengang vi mødtes. Indtil videre får I kun den ene sang at høre, men hvis I kan lide den, så lad mig endelig vide det, så vil jeg overveje om ikke hele albummet skal udgives, så I også kan få (danse-og-kærligheds)glæde af det.

Skriv din kommentar

Kommentarer (93)

 1. Sikke en kærlighedserklæring, som man bliver glad af at lytte til. Stort tillykke til jer❤️❤️❤️

 2. Smuk og skøn sang. Sikke en kærlighedserklæring, du er en heldig kvinde 🙂 Tillykke med brylluppet 🙂

 3. Smuk sang, vil klart elske at høre mere, men forstår også, hvis du har behov for at holde dem private ❤️

 4. Skøn sang, få albummet på gaden, få par til at hylde deres kærlighed, brug pengene til at hulde jeres. Verden skal være fyldt med kærlighed, og her er en måde. 😉

 5. Årh 🙂 Her sidder min søn, Charlie 8 mdr, og jeg og rocker med til miss Denmark 🙂 Nøj, hvor er han god din mand. Og hvor er I smukke!
  Tak for, at I deler jeres kærlighed med os <3

 6. Amen for helvede! Nu sidder jeg og små-piver i morgenmaden. Hvor er det helt fantastisk smuk og noget virkelig særligt <3 hvor er det dejligt du er så elsket Cana.

 7. Det er det mest romantiske jeg nogensinde har hørt. Selvfølgelig vil vi gerne høre hele albummet søde Cana <3

 8. Hvor er det en helt igennem smuk og rørende gave.❤️
  Hvor er det svært om du skal dele gaven med os andre, helt ærligt så tror jeg at jeg ville beholde det for mig selv.

 9. Sidder oå Allerød Bibliotek med min datter, hendes Viggo på 2 1/2 og min mor på 83 og hygger os med din mand og TOFTE. Tænker på at du jo ikke er her, så du må være meget alene med drengene. Der er min datter også men hun brokker sig hele tiden (har også en lille på 1 1/2) og hun syntes det er så mega hårdt! Glæder mig over din ALTID så positive tilgang til tilværelsen! Tusind tanker…

  1. Hvor er du sød. Jeg synes heldigvis ikke at jeg er mere alene end hvad jeg sagtens kan klare, så det glæder mig, at I hyggede jer med min mand, Carl og Tofte 😀

 10. wow wow wow – jeg håber, du har lyst til at dele, for det er da synd og skam, hvis ikke sangene kommer til glæde hos os alle
  Tillykke med hinanden ❤️

 11. Thomas har lavet et album til dig, hans kone og ikke til resten af Danmark. Selvfølgelig hvis han vil dele dem, synes jeg da I skal gøre det. Jeg synes dog allerede, at du har delt rigeligt fra din fest – hvilket er super vildt og fedt, så os som læsere får stillet vores nysgerrighed. Men jeg synes, at du skal overveje om du ikke skal bibeholde nogle minder for jer selv, som ikke skal deles med hele verdenen. 🙂
  Selvfølgelig vil vil høre sangene – men jeg synes du og din familie skal nyde dem alene.

  1. Heldigvis er der, uanset hvad, masser af minder vi har ganske for os selv. Både fra bryllupsfesten og fra alt andet 🙂

 12. Hey hey Mrs Buttenschøn – helt fantastisk smuk sang – synes det er den vildeste kærlighedserklæring <3

  Ville jeg elske at kunne lytte til hele albummet? – Ja, det ville jeg bestemt, men synes det må være op til dig om du vil dele det med resten af os, det er jo din bryllupsgave og din kærlighedserklæring….

  1. Hvor er du sød! Og ja, det er min beslutning, men jeg synes nu alligevel det er rart lige at stikke en finger i jorden, for det værste ville da være at udgive kærligheden, hvis ingen gad lytte…

 13. TAK fordi du allerede har delt DIN SANG med os Cana. <3
  Jeg siger bare: UDGIV NU!!! 🙂 🙂 🙂 Det kan kun gå for langsomt, – og lad overskuddet af salget gå til AHF eller http://www.muchimba.org
  – På den måde kommer kærligheden hele verden til gode på flere måder…. 😉 <3

  1. Ha ha, jeg er pjattet med at du allerede er så langt i planlægningen at et eventuelt overskud allerede er brugt 😀

   1. Selvfølgelig vil det album givet et kæmpe overskud, – det er jo KÆRLIGHED, – og hvordan du/I vil håndtere det, er selvfølgelig helt op til jer. Jeg ville bare forsøge at komme med et håndfast argument, for at det skulle komme i spil… Men over 20.000 lytningen er jo også et rimelig godt argument! Mojn fra det midtsønderjyske, og ha’ en skøn aften..

   2. Hvor er det fantastisk dejligt, at I valgte at gøre det Cana (og Thomas)!!! 🙂 – Altså, at I deler ud af både musikken, kærligheden og overskuddet… <3 TAK for det! 😉

 14. Lækker lækker sang og tillykke med jer Det vil være fedt at kunne danse med til de toner her i privaten…

 15. Det er nærmest en forbrydelse mod folket ikke at udgive albummet.

  Og så alligevel.

  Det er sange der er skrevet i kærlighed til dig, og dermed dine.
  Det er en helt særlig gave der ikke er alle er forundt, og selv om jeg gerne vil høre dem, så mener jeg det er dine og du skal nyde den helt særlige gave med familie og venner.

 16. Selvfølgelig skal det udgives. Han er kanon på dansk, men det klæder ham at synge på engelsk. Fantastiske lørdag, blev det lige

 17. Åååh Cana, I MÅ udgive det ❤️ Al den kærlighed I har i musikken må ud i verden og spredes som små, glade sommerfugle i folks hjerter ❤️

 18. Wow! Det gjorde lige min søndag morgen meget bedre! <3 hvor er det dog en fantastisk kærlighedserklæring! Sangene er jo jeres men har du lyst, ville jeg elske at høre hele albummet 😉

 19. Den er fuldstændig fantastisk …. ville elske hvis du – på et tidspunkt – vil dele de andre sange …… de er SÅ fulde af kærlighed, det har vi alle brug for 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven