mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Buttenbryllup #1

image

Lige under det sted, hvor man, når man er i udpræget søvnunderskud, kan få sorte rander under øjnene, sidder der nogle muskler, som kommer i spil, når man smiler. Det ved jeg, fordi jeg i dag, ovenpå mit livs mest vidunderlige aften, er tæske-øm i de muskler lige der under øjnene, af at have smilet og smilet og smilet, som var jeg end anden duracell-kanin høj på colgate. Eller i mit tilfælde, en ovenud veltilfreds, forkælet, heldig og på alle måder høj-på-kærlighed-kvinde.

Jeg er overvældet, glad, stolt, rørt, forelsket og endnu mere lykkelig end jeg nogensinde har været før. Virkelig.

Der er så meget jeg gerne vil skrive, men for nu, har jeg brug for bare lige at holde alle mine gode oplevelser helt tæt knuget ind i mit hjerte. Jeg har brug for at være i følelserne lidt mere, inden jeg er klar til at dele dem ud, men jeg håber, at I vil læse med når de kommer. Der er mange, de er store og der er så meget kærlighed, at jeg ikke er helt sikker på at min lille krop kan rumme det.

Jeg håber I får en søndag sprængfyldt af kærlighed, solsinsstråler og bland-selv-slik.

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven