mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Alle piger er beautiful og alle fortjener lidt kærlighed

MM6A3149

Thomas gjorde mig i går opmærksom på, at vores bryllupsvideo og altså Miss Denmark-sangen, er blevet set og hørt mere end 20.000 gange på youtube, til trods for at man ikke kan søge den frem derinde. Det er ligeså mange mennesker som der kan være i et propfyldt stadion! Tyve tusinde.

Det gør mig selvfølgelig helt vildt glad og det gør, at jeg ikke længere er i tvivl. Selvfølgelig skal pladen udgives. Selvfølgelig skal den det! Selvfølgelig.

Jeg vil så gerne dele kærligheden med jer og selvom alle sangene er skrevet direkte fra Thomas’ hjerte rettet mod mit, er sangene ikke mindre betydningfulde for alle andre. For som Jens sagde i en video forleden “alle piger er beautiful“. Albummet er til alle og jeg håber, at I allesammen kan komme til at føle jer lige så smukke, værdsatte og elskede, som jeg føler mig, når jeg lytter sangene igennem (imens jeg danser rundt i stuen). For I er alle smukke, værdsatte og elskede.

Kærligheden imellem Thomas og mig bliver ingenlunde mindre eller på anden måde forandret ved at sangene også bliver til alle jer, så valget har i virkeligheden været ret let. Jeg synes det giver så god mening at kaste om sig med kærlighed.

Spread the love og peace out // Jeg lover at fortælle mere om hvad, hvordan og hvornår, så snart jeg ved det – MamaSchøn skal ind i pladebranchen og hold niller, hvor jeg tror det bliver skægt!

… Og hvis I lige skal høre Miss Denmark igen, så tryk på play og dans 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Jeg har Miss-Denmark til at køre på repeat her.. Så jeg glæder mig afsindigt til at høre resten af albummet.. 🙂 Jeg er vild med videoen dertil også.. 😀

  2. Sikke en fantastisk nyhed! Og hold nu op, hvor jeg glæder mig 🙂 Jeg synes virkelig det er stort af dig, Cana. Fordi jeg sagtens ville kunne forstå, hvis du var gået i den anden retning, og hellere havde holdt din mands overdådige kærlighedserklæring for dig selv. Kæmpe stor respekt, og ydmyghed herfra, over hvor fantastisk det er at du vil dele den gave med alle os <3

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven