mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Top 5 over ting jeg glæder mig til

image

Uagtet at jeg i den grad forsøger at leve i nuet, er der altså også en pokkers masse ting her i livet jeg glæder mig til. Derfor har jeg udformet en ganske kortsigtet liste over de ting jeg, lige nu, glæder mig allermest til.

  1. Bryllupsfest. Det kan ikke komme bag på nogen af jer, der læser med på nogenlunde regelmæssig basis, at jeg glæder mig ustyrligt til at skulle holde mit livs indtil videre forhåbentlig allerdejligste fest.
  2. Generalprøve af kjolen til ovennævnte fest. Det skal jeg allerede om en god uges tid og guderne skal vide, at jeg glæder mig til, for første gang, at prøve min helt egen, rigtige bryllupsfestkjole på!
  3. Fredag. Min sukkernedtrapning går dårligt. Ærligt talt, så synes jeg det er svært, når jeg er alene hjemme ved frokosttid, at vælge rugbrødsmadder over en håndfuld snolder. Jeg prøver, men for pokker, hvor jeg glæder mig til fredag, hvor jeg, tilnærmelsesvist uden samvittighedskvaler, kan give los. Særligt fordi vi forhåbentlig på fredag, befinder os i et hjem med fjernsyn. Hvilket bringer mig til næste punkt.
  4. Familieweekend. Hvis airbnb-guderne er med os, tager Thomas og jeg vores drenge (og min computer, så jeg kan blogge, selvfølgelig) under armen og drager til Aarhus i weekenden, hvor vi skal til kombineret bryllups- og fødselsdagsfest lørdag og ellers er ganske uden andre planer, end at vi skal hygge os og nyde hinanden, alle fire. Uden vasketøj.
  5. Fødselsdag. På søndag er det som om det er min fødselsdag. Som jeg forøvrigt stort set aldrig fejrer, med andet end kage og en sjus. Alligevel glæder jeg mig, fordi jeg har sagt til Thomas at jeg allermest ønsker mig at blive vartet op en hel dag. Og dét er sgu da noget at glæde sig til.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven