mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Spiller du på kødpølse, skat?

image

Tilfældet ville det i morges, at imens mine drenge troligt sad og spiste deres havregrød, stødte Thomas til selskabet med to rugbrødsmadder med kødpølse og mayo, som han så ofte ynder at spise om morgenen. Kødpølse som mine palæoglade drenge – selvfølgelig – ville have del i. Uden yderligere plageri eller morgenkonflikter, stak Thomas lynhurtigt en skive kødpølse til hver af drengene, som de måtte spise uden brød under. Noget der forøvrigt er i temmeligt høj kurs her på adressen, blandt samtlige XY-kromosom-personer.

Tilsyneladende var Jens dog mere sulten med øjnene end med maven, så han klappede lystigt i hænderne med kødpølsen i midten, imens han proklamerede, at det var fordi han spillede musik.

“Spiller du på kødpølse, skat?” udbrød jeg, fuldstændigt uforvarent over hvad det egentlig var, jeg – i overført betydning, som mit barn i forhåbentlig mange år endnu ikke har fjerneste idé om, bevares – lige havde spurgt min fire-årige, som rent faktisk bare spillede musik på en skive kødpølse, om. Pisseflot, Cana!

For helvede også! Kødpølse? Come on! Hvem pokker har egentlig også bestemt at det skal hedde kødpølse? Det er næsten lige så skidt som “Bamse boller“, som jeg til tid og evighed vil få god griner over, når jeg går forbi i supermarkedet.

Behøver jeg sige, at jeg var ved at falde sammen af grin?! Som selvfølgelig bare fik sat ekstra gang i kødpølsen, som fik mig til at grine endnu mere. Arghmen altså, nogle gange skulle man næsten tro, at jeg var vokset op i en hule, med den tilnærmelsesvist latterlige humor jeg har.

Skriv din kommentar

Kommentarer (17)

  1. kender det alt for godt.
    kalder min søn for bølle eller basse, kælenavne i den mest kærlige betydning, men nogengange får jeg byttet rundt på bogstaverne i min hjerne, inden de kommer ud af min mund… og så blir det til balle eller bøsse.. og det er jo kun mig… og resten af den voksne verden der hører det… 😀

  2. Her havde jeg helt glemt alt om bamseboller. Jeg har grinet mig igennem en tysktime i syvende klasse, hvor min lærer, da jeg næsten havde grinet færdig, siger “bamseboller”, og så knækker jeg sammen af grin igen. Jeg kan ikke huske, hvorfor jeg grinede i første omgang.

  3. Da jeg lige havde mødt min mand var jeg i Nyhavn med en veninde, han ringer og spørger om jeg snart er på vej og om vi skal spise samme, hvortil jeg svarer: Nej tak har fået fransk i Nyhavn. Det er der blevet griner meget af siden 🙂

  4. Hahaha. Apropos en af de tidligere kommentarer. Jeg er typen der smider om mig med kælenavne til mine piger. Mange af dem alt for sukkersøde og selvopfundne. Jeg måtte bare lige bide mig i læben da jeg en dag kom til at kalde min yngste for “musse kusse” 😀

  5. Ej, det er fandme sjovt. Sidder her og klukker (mest fordi jeg aldrig har tænkt over de der bamse boller. Det gør jeg så næste gang, jeg handler 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven