mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Smykker – lige efter dit eget hoved


image

Et indlæg udgivet i samarbejde med Trollbeads

Hvis der er noget jeg er pjattet med, så er det når jeg indenfor nogle givne rammer, kan få lov til at bestemme selv. Afhængigt af hvilket område jeg bevæger mig indenfor, er der naturligvis forskellige vidder i de rammer der udstikkes, jeg trives godt i. Indenfor nogle områder elsker jeg en stor frihed, imens jeg andre steder gerne vil tages lidt mere ved hånden.

Når det kommer til smykker, vil jeg gerne lidt en mellemting. Jeg elsker smykker og jeg elsker, når jeg selv kan være med til at sætte mit præg på smykkerne, som tilfældet er med Trollbeads; det der engang hed troldekugler, men som altså nu har skiftet navn og så sandelig også har fornyet sig i designet af smykkerne, som i den nyeste kollektion af bangles – armbånd – er super enkle i udtrykket og samtidigt meget smukke. Der findes et væld af muligheder og de nye Trollbeads bangles findes i både kobber, sølv og forgyldt sølv og dertil et væld af forskellige beads – perler – man kan sætte på.

Jeg synes personligt at det er enormt fint med forholdsvist enkle smykker og jeg vil derfor klart foretrække, at have enten en enkelt eller måske tre beads på armbåndet, så det ikke bliver for voldsomt; men heldigvis er der fuldstændigt frit slag, og man kan selv, ud fra alle de mange forskellige variationer af bangles og beads der findes, kreere lige det eller de armbånd man synes er allersmukkest. Hvis man bare har ét bangle, kan det nemt styles op og ned, med flere forskellige – eller ens – beads, så det kan bruges både til hverdag, til weekend, til staldfest og til luksus. De kan, efter min mening nærmest det hele.

Alle smykker fra Trollbeads er håndarbejde ned til mindste detalje; fra de første modeller i blødt voks til poleringen og patineringen af den færdige sølv-bead. Også glas-beads er et håndværk for sig, der kræver lang tids øvelse og håndelag.

Mit eget bangle er i sølv med en facetslebet rosakvarts bead på, som jeg synes er en meget fin og tidsløs kombination, som kan få mig til at se lidt mere luksus-agtig ud, i løbet af det sekund det tager, at tage armbåndet på. Jeg synes også det er enormt frækt at blande fx sølv og kobber, så en kombination med sølvbangle og kobberbeads kunne også være virkelig, virkelig lækker, synes jeg.

image

Der er mange muligheder og kun fantasien sætter grænser, når det kommer til sammensætningen af Trollbeads. Find dine favoritter lige HER.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven