mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Småforbudte tanker + vind skønhedsprodukter

imageNogle gange, kan de ikke-helt-stuerene tanker, være dem der føles allerbedst at sige højt. Dem der, når de er sluppet løs, ikke længere er så farlige. 

Et indlæg udgivet i samarbejde med Origins

Nu siger jeg lige noget, som jeg godt ved er en lille smule forbudt. Men det er jeg altså – jævnfør ovenstående – temmeligt ligeglad med.

Jeg er glad for, at jeg ikke længere har et spædbarn.

Bum.

Selvom jeg elsker barselslivet og den symbiose man kun kan opnå med sit lillebitte spædbarn, så er jeg usigeligt glad for, at begge mine børn nu er så store, at de begge to har fået en forståelse for at de er deres eget lille individ. Det betyder nemlig, at jeg i stigende grad igen får tid til at pleje mig selv, foruden når de sover. Som de forøvrigt for det meste gør, i stik modsætning til da de begge var spædbørn, hvor søvn var en mangelvare, på lige linie med smør under en hamstring på grund af strejke i fødevareindustrien.

Noget af dét jeg elsker allermest er, at jeg igen har tid og overskud til at pleje mig selv og min krop, hvadenten det er med lange bade og hjemmelavede bodyscrubs eller med lækre økologiske eller velduftende produkter. Al selvforkælelse er kærkommen lige i øjeblikket.

Derfor gjorde det mig simpelthen godt og gammeldags glad, da én af de store, gode, gamle klassikere, Origins spurgte mig, om ikke jeg ville være med til at sprede ordet om, at de lige nu udlodder en overdådig gavekurv til én, som tilmelder sig deres nyhedsbrev, som man kan gøre HER.

Nyhedsbrevet kan selvfølgelig – som tilfældet forøvrigt altid er med den slags – nemt afmeldes igen, hvis man alligevel ikke syntes det var lækkert, at få tilsendt hudpleje- og makeup-tips og gode tilbud direkte til sin indbakke.

Origins laver – hvis nogen af jer ikke allerede ved det – skønhedsprodukter; primært make-up og hudplejeprodukter. Produkter der allesammen bygger på naturlige ingredienser og certificeret økologiske ingredienser og 100% naturlige æteriske olier. De indeholder ingen parabener, ftalater eller alt muligt andet stads de fleste af os helst vil være foruden. Derudover er produkterne fremtsillet ved en kombination af vedvarende ressourcer, vindkraft og miljøvenlige produktionsmetoder.

Uanset om I er klimafortalere, økofreaks, makeup-duller eller hudplejejunkier, så synes jeg helt klart at det er worth a try, at melde sig til konkurrencen om en lækker gavekurv fuld af skønhedsprodukter, ved at tilmelde sig nyhedsbrevet HER. Selv hvis ikke I selv gerne vil smøres ind i lækre cremer, så er det jo oplagt at forkæle én I holder af – eller jeres yndlingsblogger, ha ha! – hvis I vinder.

Pøj pøj!

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Det kan jeg da sagtens følge dig i. Nød bestemt også mine barsler, men ligesom så meget andet med børn er det jo en fase som (uden at det skal lyde forkert) afløses af det “virkelige” liv. At mange, inklusive mig selv, så tager livet og den hverdag man havde før børn op til revision efterfølgende er jo så en anden ting. Dejlig blog du har i øvrigt. KH Dorte

  2. Åhh dit indlæg kunne være skrevet af mig… Altså om et par år. Er midt i det lige nu og ser frem til at de er lidt mere selvstændige. Tænk sig at man frivilligt tager i supermarkedet bare for at have 15minutters alenetid

  3. Jaaaaaa! Origins er mit yndlingsmærke! Jeg får allerede nyhedsbrevet, men forsøger nu alligevel lige, at deltage i konkurrencen 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven