mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Skuffelsens øjeblik og tøj billigt til salg!

45484738-2

Miss America, Miss New Zealand og dælendutme så, om det ikke også er Miss Denmark! Altså, dengang i 2009, før børn og (smile)rynker, ikke? Til gengæld i pæn kjole, som netop er kommet billigt til salg.

Et indlæg udgivet i samarbejde med Trendsales

Et fjernsyn uden kanaler, en miniferie der blev til en dagstur i morgen og for at det ikke skal være løgn, så er fjernbetjeningen til vores apple-tv lige blevet væk. Og jeg har ingen planer.

“hej, hej fredag aften”

Jeg har endda købt 1/2 kilo snolder og sparet lidt på aftensmaden med det formål at jeg ville spise mig ned i slik, i armene på min mand, foran komplet ligegyldige, men både fortrinlige og underholdende tv-serier.

Det skal jeg så af gode årsager ikke.

Til gengæld fandt jeg i eftermiddag desværre heller ikke engang tilnærmelsesvist de sko, jeg drømmer om at have på til vores bryllupsfest. Det er som om, at de forretninger der har de allersmukkeste sko, tilsyneladende har taget efteråret bogstaveligt og har fyldt hylderne op med sorte støvletter og lange frynser på alle stiletterne. Som er helt vildt pænt, men ikke lige dét jeg hade forestillet mig, skulle matches med min fine råhvide kjole.

Derfor har jeg besluttet at gøre alvor af snakken og jeg har i skrivende stund kastet mig over den første den bedste flyttekasse med påskriften “tøj – sælges”, som jeg altså er i fuld færd med at lægge i annoncer på trendsales. Hvor jeg så senere håber på at kunne erhverve mig et par drønlækre sko – fra en ganske anden sæson end den vi bevæger os ind i nu. Eller en taske. Eller smykker. Mulighederne er nærmest uransagelige i det kæmpestore tøjmarked på Trendsales.

Som i det virkelige liv, hedder jeg Cana Buttenschøn på Trendsales og jeg håber, at en pokkers masse, vil kigge forbi og købe alt mit – som der endnu ikke er så meget af – og drengenes aflagte tøj. Priserne er skruet helt ned og fungerer altså som mindstepriser. Det er tilladt at lægge bud på de sager, man virkelig gerne vil have 🙂

Det meste af børnetøjet er kun meget lidt brugt; andet er gen-genbrug – uanset hvad, er det hele røvbilligt og der kommer mere til i løbet af de næste par dage, så stay tuned, ikke? I kan komme direkte til min profil på trendsales HER

I håbet om, at et par stykker af jer læser med fra mobilen foran fjernsynet, vil jeg ønske jer en god fredag aften sammen med alle de søde dansere, eller hvem end I kigger på.

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven