mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Sjove søgninger #1

IMG_2509.JPG

Holy mother of sweet candy, hvor har jeg moret mig de seneste minutter! Jeg har netop fundet ud af hvordan jeg kan se hvilke google-søgninger der, de seneste tredive dage, har resulteret i klik ind på mortilto.dk og jeg siger Jer, der er nogle spooky nogle i blandt.

Der er en hel masse jordemoder-agtige søgninger som fører folk herind. Af de mere bizarre slags er “se en gynækologisk undersøgelse live” eller “jordemoder er et røvhul“. Bevares, jeg kan som sådan godt forstå, hvis nogen gerne vil se hvordan en gynækologisk undersøgelse egentligt foregår; det ville jeg formentlig i hvert fald gerne selv have set, inden jeg for første gang, for mange år siden, stak benene i de kolde adskilte bøjler. Til gengæld ved jeg ikke hvor røvhulsjordemoderen kommer fra; jeg håber vitterligt ikke det var mig, den var møntet på.

Udover det, er der også – faktisk en del søgninger, som chokerer mig lidt – på “billeder af tissemænd” eller “billeder af store tissemænd” som får nogle til at valfarte herind. I do not have a clue why. Jeg mindes ikke, at jeg nogensinde har skrevet om (store) tissemænd. Måske er det et par lumre børnecitater, der gør forskellen? Shame on you.

Slutteligt er der én som har søgt på “ultra feminint hår“. Den tager jeg som et kompliment. TAK!

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Jeg mindes at du engang skrev et indlæg omkring hvordan man dater nu, og at du slet ikke ville kunne følge med – og noget omkring hvordan (nogle) mænd sender billeder af deres tissemænd for at score 😀 og så har du engang linket til en video hvor en masse kvinder ser på disse penisbilleder 😉 eller husker jeg galt?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven