mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Pyntedukke + vind et smykke

DSC02286

Et indlæg udgivet i samarbejde med Trollbeads

Lige så længe jeg kan huske, har jeg været en pyntedukke. I min barndom, på den snavsede ridepige-facon, hvor det primært var store pangfarvede elastikker i bunden af fletningen og multiple armbånd op ad begge arme, der var i højsædet. I mine teen-age-år efter devisen des større des bedre, med overload af (flest) hjemmegjorte huller i ørerne og en navlepiercing jeg ingenlunde slap afsted med at holde skjult for mine forældre, som jeg ellers havde planlagt. Nu på den mere børnevenlige måde, med ørestikkere – kun én i hvert øre – fingerringe, armbånd og mindre halskæder, som uden besvær lader verdens dejligste barnehoveder lægge sig ind til min skulder uden at komme i smykkekarambolage. Og jeg elsker det! Jeg elsker at pynte mig og jeg elsker at bruge mine smykker til at give mit udtryk lidt ekstra kant, hvadenten den er rund, facetslebet eller skarp.

DSC02303

Fuldstændigt ligesom det perfekte par stiletter kan være hammerlækre til både det klassisk fine og det mere utraditionelle rå look, gør det samme sig gældende for de nye armbånd fra Trollbeads.

Ved første øjekast lignede armbåndene, for mig, nogle meget smukke, klassiske armbånd, som gør sig allerbedst til en pæn kjole, men ved nærmere eftertanke, synes jeg faktisk, at de måske endda gør sig endnu bedre til de lidt mere kantede og rå look, som får et lille snert af noget klassisk og pænt og derfor ikke kommer til at virke så hårdt.

Feminin rock-chick, kunne man fristes til at kalde det.

Armbåndet har, udover at man – som det altid er tilfældet med smykker fra Trollbeads – selv kan sammensætte det som man synes, mange forskellige udtryk afhængigt af hvilket tøj det sættes sammen med og jeg synes det går smadderfint i hånd med flere forskellige looks.

For at det ikke skal være løgn, har jeg fået lov til at udlodde et armbånd til en heldig læser. Alt I skal gøre er, at slå et smut ind forbi Trollbeads HER og finde Jeres favorit, så I, i en kommentar herunder, kan fortælle mig hvilket armbånd I bedst kunne tænke Jer og hvorfor det lige præcis er jer, der skal vinde 🙂

Pøj pøj!

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET OG VINDEREN ER OFFENTLIGGJORT HER

Skriv din kommentar

Kommentarer (118)

 1. Eftersom jeg nu i lidt over seks uger har været “alene-mor” til min datter på et år mandag til lørdag (og endnu har to uger igen før faren kommer hjem til hverdagen) ville armbåndet af kobber med den sorte sten fra Trollbeads forsøde min hverdag lidt 🙂 Det er SÅ fint!

 2. Min kæreste og jeg står og skal købe hus! Så vil ikke bruge unødige penge, men søvlarmbåndet med den lyserøde kugle ville sidde smukt på mit håndled 🙂

 3. Det samme som dig ville være virkelig smukt på min mors håndled, da hun har været indlagt med en hjernehindebetændelse over sommeren, som kom helt pludseligt og hun nu skal holde sig i helt ro, ville den lyse lidt op i hendes hverdag! Også elsker jeg min mor og er taknemmelig for hun overlevede og er så sej! Så hun fortjener det smukke armbånd, syntes jeg ❤️

 4. Åh jeg ville elske at vinde den i sølv med det blå vedhæng. Jeg er nemlig en rigtig sølv pige der elsker blå og som godt kunne trænge til lidt opmuntring efter jeg i dag, endnu en gang, må indse at heller ikke denne gangs fertilitets behandling har givet et positivt svar

 5. Det kobberfarvede med en olivengrøn-ish perle er bare SÅ smukt – og jeg skal vinde det fordi det ville stå meget godt til mit røde hår, lyse hud og grønne øjne 🙂 er perfekt match!
  God aften 🙂

 6. Sølv med røgfarvet perle, da jeg lige pt har en slem overgang fra et job til et andet og kunne godt trænge til en fødselsdagsgave

 7. Den nederste af sølvringende – sådan en slags brun eller grå. Fordi den er skøn og fordi mit armbånd som jeg har ejet og elsket gennem mange år er gået i stykker

 8. Sølvarmbåndet med lapis lazuli ville give mig styrke til at komme over en slem periode i livet. Jævnfør stenens styrkende evner.

 9. Guld med sort perle. Fordi det vil pifte min hverdag gevaldigt op! Har fået nyt dejligt job – med dertil hørende uniform – på kontor, vel at mærke. Så mangler nogle nye smykker, til lige at skabe det der personlige touch 🙂

 10. Jeg er sikker på, at et sølvarmbånd med den sorte sten ville klæde min arm. Dels fordi min faste følgesvend i form af et armbånd, jeg har fået af en kær veninde, er gået i stykker. Men også for at holde modet oppe under fertilitetsbehandling – igen…

 11. Wauu de er da bare flotte i kobber! Jeg ville selv vælge den med den sorte sten (det sikre valg) til min (konservative) garderobe.
  Det er lidt anderledes, uden at være prangende – lidt ligesom jeg selv

 12. Sølvarmbåndet med, med “Omsorg og lys”. Jeg ville ikke selv skulle bære det, det skulle nemlig være til min mor. Hun er indbegrebet af omsorg og lys. Hun har lært mig – næsten – alt jeg ved, og være igennem utallige kærestesorger, glædesruser, de store dage som da jeg blev student, eller blev færdig med min uddannelse.

  Hun er lyset i mit liv. <3

 13. Kobber med sort perle – ser helt fantastisk flot ud og er for mig en ny sammensætning. Tænker det lige vil gøre det ekstra for et sæt mørkt tøj både på job og privat. Kobber står desuden rigtig godt til min vielsesring, hvor det gyldne er sat sammen med sølv, fejrer 2 års bryllupsdag idag.

 14. Ville bare ELSKE at vinde sølvarmbåndet med det blå vedhæng det er bare så smukt! Kunne virkelig godt bruge lidt opmuntring med et liv med to meget syge forældre og tre børn som bare savner mormor og morfar. Nogle gange er det bare sindsygt hårdt at skulle takle mine børns sorg udover min egen…..

 15. Jeg er da lige faldet pladask for det i sølv med lys kugle til! Hvor er de bare fine.. jeg skal da vinde et “færdigmeduddannelsen” armbånd..

 16. Sølv og hvid – må ikke bruge smykker på arbejdet og er derfor super dårlig til at “huske” det i fritiden. Mangler det perfekte armbånd til hverdag og fest, som måske kan være med til at rykke mig lidt fra barsels mor til kæreste og mor (snart på job )

 17. De er så smukke, de armringe. Jeg ville vælge sølv med lapis, og synes at jeg fortjener den for at fejre at jeg er startet på et 4 år langt studie der skal køre fuld tid sideløbende med mit fuldtids arbejde og rollen som eneforsøger. Det er ingen hemmelighed at jeg allerede er bagud.

 18. Åh, jeg er helt tosset med Troldekugler! Jeg har længe haft kig på de fine armbånd her, men de er lidt udenfor min prisklasse på SU. Skulle jeg være den heldige, ville jeg vælge det med den fine blå kugle 🙂

 19. Armen sikke da nogle smukke armbånd! Jeg er helt forelsket i sølv med den sorte kugle i 🙂
  Jeg synes jeg skal vinde da, for at det ikke skulle være løgn, netop er begyndt at gå med smykker igen. Og rigtig pynte mig selv igen.
  Før i tiden, i mine 20’ere, gik jeg altid med smykker, ure osv. Men så kom barn nr 1, 2, 3 og 4 og smykkerne røg. For enten fik børnene store liggemærker på kinder og ører efter amning efter amning af mine smykker eller også rev de mine halskæder i stykker eller rev i mine øreringe. Og det gør altså en smule ondt. Og rigtig træls når smykkerne røg en efter en.
  Så til sidst kastede jeg håndklædet i ringen og droppede smykkerne.
  Nu er alle 4 drenge i en alder hvor de godt ved at man ikke river i mors smykker, så nu er jeg rigtig på udkig efter nye smukke smykker der kan pynte mine arme, hals og øre. For ærlig talt: de smykker fra mine “unge” dage er bare ikke særlig smarte mere!
  Tak for en god, sjov og oplevelsesrig blog 🙂

 20. Jeg vil ønske mig den udgave i sølv og hvid, fordi jeg ellers altid vælger det sikre valg, som er sort.
  Jeg har brug for lidt flot supplement til min nye morstil og jeg håber at vinde lidt forkælelse fordi alt min energi og overskud (selvfølgelig) går til min skønne lille pige og min dejlige kæreste.
  Mit håndled vil bare blive lidt smukkere midt i stofbleer og gylppletter!

 21. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde det sølv med hvid kugle i Min begrundelse for at det er mig, frem for alle de andre herlige svar er fordi jeg netop idag har fundet ud af at jeg også snart skal være mor til to! Så jeg ville bruge dette fine armbånd som “du skal være mormor igen gave” til min mor som uden tvivl er den bedste mormor og mor man kunne ønske sig. Hun fortjener så meget at blive værdsat, hvilket jeg alt for ofte glemmer i en travl hverdag krydser fingre for heldet er med mig.

 22. Jeg ville elske at kunne bære armringen af kobber med sort perle – for mig har farven sort altid udstrålet både det ulmende mørke man kan befinde sig i og den indre styrke man kan beside – for mig repræsenterer det altså både noget godt og dårligt, og derfor synes jeg altid det har sådan en stærk, personlig udstråling når det er i smykker. Især her hvor den smukke, stærke sorte perle er forenet med kobber armringen. Jeg vil ikke komme med flere grunde til hvorfor jeg mere burde vinde end alle andre det har skrevet – jeg vil såment bare utrolig gerne være ejeren af denne armring, der vil passe perfekt til min stil og som med de associationer jeg får af perlen vil være en perfekt personlig reminder til mig selv om at huske at være stærk i de mørke perioder man som menneske går igennem. 🙂

 23. Klart det i sølv med lyserød eller brun perle..
  Jeg skal vinde fordi det armbånd vil passe perfekt til den jeg er blevet efter vi har fået vores dejlige dreng.
  Før vi fik ham var jeg meget klassisk, minimalistisk og “sort” i stilen men efter jeg er blevet mor er der sket et eller andet.. måske det er en nyfunden selvtillid og stolthed, bare jeg ser på vores dreng der gør jeg også “tør” mere tøjmæssigt- jeg er gået hen og blevet sådan som du siger rock-feminin-girl – pludselig er slidte, hullede jeans et af mine ynglings bukser – og til et par slidte jeans, stort tørklæder, og oversize trøje vil sådan er armbånd fuldende det… så håber jeg er sen heldige 🙂 og lige meget hvad – tak for en fantastisk blog 🙂

 24. Kobber med blå kugle. Vil være perfekt til både slidte jeans og mor-trøjen samt den femine kjole eller kontor-arbejdstøjet. Og jeg elsker blå 🙂

 25. Hej Cana. Jeg syntes det kobberfarvet med rosa kugle (ser det ud til på billedet), er meget smukt. Jeg er højgravid og min anden graviditet har ikke været helt så problemfrit som min første, så lidt forkælelse ville da være dejligt. Ser nu frem til at bliver igangsat midt oktober, og storesøster kan næsten ikke vente.;)

 26. Kobberarmbåndet med hvid perle vil passe perfekt til mit nye ur, som mine andre smykker ikke rigtigt passer til. Er lige startet i sidste praktik inden specialet og vil da gerne se lidt smart ud på kontoret

 27. Sølv med sort kugle, kan gå til det hele, hverdag og fest. Fordi man har brug får noget lækkert bling til når man har fri, når man ikke kan bruge smykker på arbejde 🙂

 28. Kobber med sort perle, da den ville passe perfekt til min forlovelsesring, som er guld med en sort diamant – det er da lidt feminin rock-chik 🙂

 29. Jeg vil ønske mig et guldarmbånd m sortkugle da det simpelthen ville stå super smukt til mit Seiko ur samt så syntes jeg bare ganske enkelt at det er piv flot!! #ønskeønske

 30. Guldarmbåndet med den sorte perle . Har held i kærlighed – kunne være dejligt, også at ha’ held i “spil”

 31. Åhh Kobber med hvid kugle syntes jeg er smuk 🙂 Jeg har lige fået nyt job og er nu begyndt at gå i kjole/nederdel på job så er osse begyndt at have smykker på hvad jeg aldrig før gjorde for der havde man rigtig arbmandstøj på… Så et nyt smykke ville være fantastisk til mit nye JEG 🙂

 32. Sølv med blå kugle 🙂
  Hvis jeg skal vinde må det være fordi der ikke er så meget at smile af for tiden. Med en diagnose og en snigende depression er alting bare lidt hårdere end jeg kunne ønske mig.

 33. Ååååh tænk hvis jeg havde et smykke der rent faktisk var værd at passe på. Jeg elsker smykker og har altid gjort det… men ud over det ene sæt øreringe og en halskæde jeg fik til min konfirmation for 17 år siden ejer jeg ikke nogle “rigtige” smykker. Der er altid noget der blir prioriteret højere og nu hvor vi begge er på SU og har været det en del år er der simpelthen ikke råd til andet end H & M – agtige smykker, hvilke bestemt også kan være flotte 🙂
  Min mand mener egentlig også at smykker er meget unødvendigt… ja han er meget praktisk anlagt 🙂 hvis jeg bare skal nævne et par fødselsdagsgaver i årenes løb så er der bl.a. et skrivesæt (en kuglepen og en stiftblyant) begrundelsen var at jeg jo skulle starte i skole :/ Så var der skruetrækkeren fordi han mente at hans var for stor i håndtaget 🙂 En tandbørste, godt nok en eltandbørste meeeen denne gave var faktisk til vores 5 års bryllupsdag :O ja og jeg kunne nok blive ved et par linjer endnu 😀
  Men altså jeg kunne virkelig virkelig virkelig godt tænke mig et “rigtig” smykke og jeg er helt vild med det i sølv med den sorte kugle/perle og så ville en medium passe mig perfekt… så pleaaaaase pleeeeease pleeease (sagt på den der virkelige irriterende og nærmest på vej til at falde på knæ og hægte mig fast om dit en ben måde.)
  Nååå ja og så blir jeg også 30 om en måneds tid uden desværre at have råd til at holde fest og med udsigt til at få enten et strygejern eller en håndmikser (begge stået af for nyligt) :S
  Krydsede fingre fra en håbefuld 😀

 34. Kobber med sort sten.
  Vil gerne vinde fordi jeg trænger til lidt lækkerness i hverdagen
  Glemmer det lidt i forhold til altid at være praktisk..

 35. Sølv med blå sten er bare lige mig, har uheld i kærlighed, måske har jeg “til gengæld” held i spil 🙂

 36. Kobber med sortsten, fordi jeg bor i Afrika, og derfor ikke bliver forkælet særlig tit med danske drømmesmykker

 37. Jeg er en rigtig armbånd pige. Der er altid et par stykker på mit venstre håndled, mikset i forskellige farver, faconer og størrelser. Jeg ville vælge kobber med sort, hvis jeg skulle være blive den hellige kartoffel som vandt !

 38. Sølv med hvid sten… Ville være skønt at vinde. Jeg synes Det skal være mig der vinder, da jeg godt kunne bruge noget pynt til mit meget trætte jeg, efter endelig at være kommet over to syge børn

 39. Jeg ELSKER armbånd, og de her er alle sammen for lækre. Men egentlig ville jeg hellere have at min søster vandt, fordi hun ELSKER troldekugler 🙂 og de kobberfarvede er lige hendes stil. Den sorte kugle eller den brune ville passe lige til hende

 40. Åh jeg ville elske at eje den sølv med den sorte perle
  Den ville passe til at i mit klædeskab❤️
  Tak for en fed blog, jeg læser hvert et opslag

 41. Åh hvor er de flotte❤️Ville elske at eje det gyldne med den sorte perle! Jeg kan ik tåle øreringe mere, men dette armbånd ville være en god trøst! Enkelt, smuk og feminint! Og praktisk med to små børn

 42. Kobber med den sorte perle er virkelig fin. Sidder i øjeblikket og venter spændt på svar om jeg er kommet ind på drømmestudiet som sundhedsplejerske. Hvis jeg kommer ind vil jeg bruge armbåndet til hverdag og nyde at kitlen er lagt på hylden og smykker igen er tilladt

 43. Kobber med klar sten, jeg er ret vild med kobber/rosa-farvet og så har jeg altså fødselsdag lige om lidt. Nyt årti = ny stil

 44. Den er svær – men den enkle sølv med sort sten 🙂 hmm.. Kan ikke komme med en grund til jeg skal vinde, frem for alle de andre dejlige – primært – piger, der også gerne vil vinde, vi har alle vores egne, rigtig gode grund! 🙂

 45. Sølv med sort sten. De er super smukke synes jeg. Det ville være fedt at vinde, så der er lidt forkælelse til mor. Med to piger på 4 og 3 år, er der ikke altid det store overskud til gave til mor (andet end uanede mængder kys og kram fra to overpyntede prinsesser )

 46. Ville rigtig gerne vinde en sølv armring med en sort sten. Det ville pynte på mit outfit som jeg skal have på når vi den 10 okt, skal have døbt vores lille dreng.

 47. Hvor er de fine.
  Synes det er svært at vælge, men enten sølv med sort eller sølv med gennemsigtig perle…… hmmm…. sølv med sort.

  Jeg har egentlig ikke været den store fan af de originale armbånd derfra, da jeg ikke er så meget til at charmsene kører rundt om håndledet. Dette ser dog ud til lige at være noget for mig. Jeg krydser fingre. Kunne være lækkert med en ekstra fødselsdagsgave, nu jeg rammer de 30 år sidst i denne måned.

 48. Jeg er vild med Troldekugler, har samlet i mange år. De har hver deres historie og er helt unikke….
  Jeg ville elske at vinde sølv armbåndet med den sorte kugle

 49. Jeg ville gerne give det smukke kobber armbånd med brun sten til min datter som lige er blevet færdiguddannet. Hun fortjener et smykke til sig selv efter lang tid på elevløn og med et flot 12 tal som afslutning. Hendes håndled er 16 cm

 50. Jeg havde godt nok allerede lagt mærke til Trollbeads kampagnen, men vidste ikke, at der er flere at vælge imellem! Det er lidt svært, men valget falder på sølvarmbåndet med blå kugle, da jeg har en flot mørkeblå kjole, der vil gå perfekt sammen med – og det vil sikkert også resten af min garderobe 🙂
  Når nu jeg alligevel er i gang med at skrive en kommentar, vil jeg i øvrigt sige 1000 tak for en ærlig og meget sjov blog. Jeg er i start 30’erne, har ingen børn, og tanken om at få dem skræmmer livet ud af mig. Så det er fantastisk at læse, hvordan man kan gribe det hele an med så meget humor og livsglæde (som en ægte control freak er man dog stadigvæk ligeså bange :D).

 51. Sølv med sort kugle.
  Vælg mig….bare fordi.. Solen skinner, jeg spiser Matador Mix, og fri om lidt.. Og så bare fordi jeg følger en fantastisk blog-dame, der skal giftes med sin Thomas, lige om lidt. Sender karma og kærlighed afsted til dig på Østerbro.

 52. Jeg så det her armbånd den anden dag! På min kollegas yndige slanke håndled- og tænkte “guuuud- laves de virkelig i så små størrelser”! Det gjorde de så, og nu kan jeg se, at de selvfølgelig også laves i almindelige størrelser, så der sku være en chance for mit håndled også ;-). Jeg vil drømme om at det er mig der vinder et, sølv med den hvide perle ♥. Så jeg kan sidde og shine side om side , med min søde petite kollega. Jeg ved ikk hvilken anden grund jeg kan komme på, end at JEG ELSKER smykker, om det er sættet som min 5-årige dreng har lavet t mig i børnehaven, korset fra min farmor eller hjertet fra min mand- lige meget, men smykker skal der til, og det er hver dag ♥

 53. Jeg ønsker sølv med sort perle, jeg skal vinde da min datter snart har fødselsdag, og jeg vil gerne give min datter dette flotte armbånd, da hun elsker og ønsker sig smykker i gave, hun ville blive så glad for det. :heart_eyes:

 54. Det sølv med blå sten ville være fantastisk på mit håndled du skal vælge mig, da jeg selv synes at jeg har fortjent det, som mor til 3 mdr gamle tvillinger med en mand der arbejder 12 timers vagter alt for mange gange om ugen så trænger til lidt forkælelse

 55. Kobber med hvid perle.
  Jeg er gravid i 8. uge med kvalme til op over begge øre. Det betyder at det ikke lige er udseendet der er i fokus lige nu. Måske det fine armbånd kan lede opmærksomheden væk fra trist og glansløse hår, uren hud og sorte render under øjnene.

 56. Prøver lige igen:-) Sølv med sort, fordi jeg elsker armbånd og aldrig køber noget over 500 kr, da mine 3 børn lænser min bankkonto.

 57. Vil rigtig gerne vinde – kunne virkelig pynte på min arm. Jeg vralter rundt i graviditetstøj og synes bestemt at sådan et fint armbånd ville gøre det hele lidt pænere 🙂
  Sølv med sort perle

 58. Kære Cana. Jeg elsker din blog og det er en befriende pause fra en travl hverdag at læse dine skønne indlæg.
  Jeg vil selvfølgelig gerne vinde det smukke armbånd, gerne det i sølv med den hvide sten, ligesom alle de andre dejlige kvinder der følger dig. Og hvorfor så mig? Fordi det har været en skøn dag, med solskin, selvforkælelse, hygge med mine skønne børn og afslapning. Jeg er glad og det ville da bare være en perfekt afslutning på en skøn dag, at vinde din konkurrence. Og så er jeg sikker på at det vil se hamrende godt ud på mit håndled.

 59. Kobber armbåndet med den sorte sten, ville pyndte min arm. jeg skal vinde fordi jeg trænger til forkælelse. Ja ok lidt en dårlig tale. Da alle kvinder trænger til forkælelse i ny og næ. Men ikke desto mindre, syndes jeg den vil pryde mit håndled så smukt. og som enlig mor på su, der lige har valgt at smide dankortet af helved til. syndes jeg den armring, ville komme til sin ret her hjemme.

 60. Åh, de er så fine alle sammen, men sølv, med den blå sten vil være fantastisk at vinde. Hvorfor, fordi at der har været så meget modgang i dette år. Blev alene mor til min to vidunderlige børn, Silje på 4 år og Mikkel på 1,5 år. Det er hårdt, men de holder mig ovenpå. Som Silje sagde en dag, hvad gør dig glad, sikke et spørgsmål at få fra min 4 årige pige, men dette spørgsmål måtte jeg jo forholde mig til, og mine børn gør mig ovenud lykkelig . Men jeg vil også blive glad, hvis jeg kunne vinde det smukke smykke.

 61. Sølv med brun sten, den faldt jeg for.
  Lækre armbånd, de der har lavet. Nu krydser jeg finger for det bliver mig, der er den heldige.

 62. Som træt mor til to små, kunne jeg virkelig godt bruge lidt lækkert om mit handlefrihed st pifte dagligdagen op. Sølvarmbåndet med den smukke brune perle er helt vidunderligt fint

 63. Jeg er fuldstændig all in på kobber armbåndet med den lyse sten! Det er total råt og feminent på samme tid! Kan godt lide at det passer til jeans men også den klassiske sorte kjole. Det vil jeg virkelig gerne vinde!

 64. Jeg vil gerne vinde sølvarmbåndet med blå sten til min mor. Efter en lang periode hvor alt i min mors liv har været lidt op ad bakke vil jeg gerne forkæle hende med lidt lækkert pynt 🙂

 65. Jeg ville virkelig elske at vinde sølvarmbåndet med den hvide/gennemsigtige perle.. Hvorfor skal jeg vinde?…….. fordi med 3 børn bliver der sjældent tid/råd til selvforkælelse til mig 🙂

  1. HOV – og hvorfor skal jeg vinde? 🙂 Jeg fortjener det ikke mere end nogle andre, der har skrevet fine kommentarer – men jeg ville være så glad for at kunne kigge på det fine armbånd, når jeg har vanvittige smerter fra min gigt og fibromyalgi! I øjeblikket er det en meget smertefuld periode, hvor jeg intet kan, så det ville være så skønt at kunne kigge på et fint håndled. 🙂

 66. Ville elske at vinde den sølvfarvede med den brune sten. Jeg har ikke nogen god og rørende historie om hvorfor jeg skal vinde. Synes bare den er virkelig smuk og alt pynter på en mor-krop

 67. Wauuuu, hvor er de flotte! Jeg ville elske at vinde sølvarmbåndet med den hvide sten – det er så fedt, råt og fint på samme tid!
  I en tid hvor jeg som mor er underdrejet med en sygemelding med stress ville det være skønt med lidt forkælelse af mig! Så kunne det passende gå i arv til min Storr datter!

 68. Sølv med rosakvarts Det er super smukt. Hvorfor?? -fordi jeg trænger til at finde lidt feminin side frem… Og så bare fordi det er mega fedt!!!!

 69. Åh, sølv og sort . Fordi jeg altid får sat mig selv til sidst, og derfor aldrig har råd til forkælelse. Har lige opdaget jeg har gået rundt med hul i bukserne (i ved derinde hvor lårene rammer hinanden, når man nu ikke er med på moden med thigh gap) – hele dagen. Orker ikke at tænke, hvad folk har set… Et armbånd ville da flytte fokus

 70. Jeg ville elske, at vinde det smukke sølvarmbånd med den hvide sten.
  Jeg synes, at det er mig, der skal vinde det fordi jeg….tja, bare er mig

 71. Guld med sort sten Jeg er så dårlig til at fremhæve mig selv som den rette vinder (En af de ting jeg ville ønske jeg var bedre til) Tak for et godt indlæg og svar på mit spørgsmål iøvrigt! Men altså, hvis jeg vinder vil jeg bruge det som bevis på, at man kan blive bedre til næsten alt ting hvis man gør et ærligt forsøg

 72. Jeg vil super gerne vinde guld med sort perle. Jeg skal vinde fordi at jeg i den grad trænger til noget selvforkælelse. Jeg er pt på barsel med nummer to og trænger til at gøre lidt ud af mig selv snart. Det armbånd ville komme til sin ret hos mig

 73. Hvor er det bare nogle smukke armbånd!! Jeg er helt vild med det i sølv med blå kugle 🙂
  Hmm, og hvorfor skal jeg så vinde…? Jeg håber, at vinde armbåndet til min mor, da hun trænger til noget forkælelse. Hun har altid været rigtig dårlig til at tænke på sig selv, og så er hun der bare, når det hele brænder på. Dejlige muddi <3

 74. Ville elske at vinde det sølv armbånd med den hvide sten. Jeg elsker deres design og hvordan man kan bruge det i mange forskellige sammenhæng. Jeg synes jeg har fortjent det, da jeg pt har nok at se til med min dejlige pige på 2 år plus min mand, der desværre har brækket foden og derfor også kræver, ja lige så meget opmærksomhed som min pige Så lidt selvforkælelse kunne jeg godt trænge til

 75. Sølv med hvid kugle. Jeg vil gerne vinde den, da jeg er i gang med at finde (genfinde) min stil. Jeg har været gennem 2 graviditeter og har ikke passet og plejet min krop som den har fortjent. Det er nu ændret bla. ved at have fået ny garderobe samt startet i fitness.
  Denne armbånd vil klæde mig.

 76. Det arm du har på, ville jeg så gerne vinde. Jeg er vild med deres smykker og som fattig studerende, som ikke får ny smykker særlig ofte, ville det være så fedt at vinde armbåndet.

 77. Sølv med blå kugle – fordi jeg trænger til opmuntring i en hverdag, der balancerer på grænsen til stresssammenbrud.

 78. Jeg ville elske at vinde et kobber med hvid kugle. Jeg ville blive glad, for jeg bruger aldrig penge på smykker til mig selv. Der er altid så meget praktisk, der skal købes istedet.

 79. Sølv armring str. L med Lapis Lazuli (den blå sten) fordi det er en daylight sten – og fordi min dejlige, store søn Oskar (som har fødselsdag på søndag den 13.9 og som du hjalp til godt ind i verden for snart 7 år siden), siger at dét er den pæneste:-)

 80. Sikke nogle fine armbånd. Jeg er især vild med den i sølv med brun.
  Jeg håber virkelig jeg vinder, da jeg trænger til lidt positivt midt i forsikringssag (vandskade) og nogle andre ikke så rare ting. Derudover kan jeg meget sjældent finde et armbånd jeg kan passe på mine kraftige håndled. Mon ikke dette vil passe perfekt 🙂

 81. Hold nu op, hvor er de armbånd smukke! Især det i guld med hvid perle.
  Hvorfor jeg skal vinde det? Tja, ikke fordi jeg er hverken bedre, mere trængende eller på anden måde mere værdig end dine andre skønne læsere. Jeg kunne sagtens komme med en sang om, at manden er på SU og så videre, men tror jeg vil nøjes med: fordi jeg ville blive så glad så glad. og taknemmelig og ville lufte det til hverdag og fest og sige “Det har jeg fået af Cana (og TrollBeads).”
  Jeg krydser fingre for mit held 🙂

 82. Virkelig et smukt armbånd som gerne måtte sidde på mit håndled :).
  Jeg ønsker heller ikke at komme med 117 grunde til hvorfor jeg er bedre eller mere trængende end andre, men som skrevet synes jeg det er et smukt armbånd og det vil gøre mig utrolig glad at bære det.
  Især er jeg vild med det kobber med hvid perle..

 83. LOVE Trollbeads….
  Har samlet kugler og led i mange år…
  Men disse er da helt unikke og noget andet end deres vanlige… Nr. 2 :Sølv med den sorte kugle , ville stå perfekt til mig…og hvorfor?: Syntes egentlig bare jeg ganske enkelt trænger til lidt forkælelse 🙂

 84. Ih hvor er de fine!
  Jeg kunne godt tænke mig det i sølv med den hvide perle, hvis jeg vinder.
  Jeg har ikke nogen speciel grund til, at du skal vælge mig. Jeg nyder bare at følge med på dine tre blogs, de giver tit hverdagen et ekstra sjovt element!

 85. jeg vil rigtig gerne vinde kobber med hvid perle.
  Har ikke lige nogen god grund andet end at jeg synes smykker er fede og jeg elsker at forkæle mig selv med både store og små ting.
  Krydser fingrene og håber…
  Drømme er livets krydderi ikk sandt 🙂

 86. Jeg vil elske at vinde sølvarmbåndet med hvid perle, hvorfor? Fordi jeg ikke er så god til selvforkælelse hverken i hverdagen eller ved særlige anledninger. Det må være min eneste grund, da jeg synes alle kvinder fortjener at kunne bære flotte smykker og jeg samtidig ikke gider fokusere på det negative, men derimod i hverdagen fokuserer på det positive da det er mere konstruktivt.

 87. Efter et par sommermåneder fra helvede med en lille syg baby boy på 4-5 måneder, der henover perioden har haft både falsk strubehoste (med dertilhørende indlæggelse), høj feber, forkølelse og tandfrembrud samtidig med flere omgange brystbetændelse hos ligeledes forkølelseramt mor her, ville sådan et Trollbeads armbånd falde på et tørt sted og muntre trætte, trætte mor op med lidt glamour her i den ellers knap så glamourøse, barselsramte tilværelse. Sølvarmbåndet med den sorte kugle ville helt sikkert gøre tricket.
  …… Og jovist er vi da begge helt ovenpå igen efter den store omgang røv og nøgler, men altså – hvem kan ikke godt bruge sådan et smukt armbånd?
  Hilsen en nu på 6. måned dagligt trofast læser af bloggen.

 88. Jeg ønsker mig armbåndet i sølv med den hvide perle. Jeg ved ikke, om jeg har den ultimative grund til, at det lige skal være MIG (for alle vil rigtig gerne vinde lige meget, tænker jeg? 😀 ), men for mig ville armbåndet følge mig i en lille “proces” jeg snart skal i gang med. Eller – det tænker jeg, at det kunne gøre. Processen er egentlig en eller anden form for arbejde med mig selv, der skal få mig ud af min depression-eller-hvad-det-nu-er-jeg-fejler-som-jeg-tror-jeg-altid-har-fejlet. Aner det ikke, det finder jeg ud af om en uge til første samtale! NÅRH, men min pointe er, at så kan smykket symbolisere “min vej tilbage til glæde i maven”-følelsen, hvis man kan sige det sådan? 🙂 Held og lykke til alle og god uge.

 89. Ønsker mig sådan det med den sorte perle har jeg gjort længe men da jeg er på førtidspension er pengene små så der er ikke til at forkæle mig selv med så flot et smykke dsværre

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven