mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

På vej til Jylland

image

Grimasser jævnfør min fire-åriges ønsker; i virkeligheden er vi ret glade 🙂

E20, på vej mod Jylland. En vej jeg, som så mange andre, kender som bunden af min egen taske. Af og til dukker der sammenklistrede karameller eller vejarbejde op, men ellers er alt som det plejer.

Det er første gang jeg er på vej til Jylland, siden vi flyttede fra Sønderjylland til Østerbro og jeg skal ikke engang hjem.

Det er en lillesmule mærkeligt, men jeg har på én eller anden måde, ikke haft tid til at savne det jeg forlod. Nogle mennesker – mine veninder og alle “mine” sønderjydebørn – selvfølgelig, har jeg savnet. Life in general i Sønderjylland, faktisk ikke.

Jeg har ikke savnet vores store luksushus, pladsen eller det faktum at jeg kendte – i hvert fald af udseende – størstedelen af dem jeg mødte i supermarkedet, som var noget ar dét jeg var mest nervøs for, ved at flytte.

Det har, selvom der, siden vi flyttede, er blevet truffet både store og svære beslutninger, været ret nemt.

Vi er blevet taget godt imod; har fået flere nye dejlige naboer, venner og et liv jeg, lige nu, ikke ville bytte ud for noget. Derfor er jeg nu alligevel glad for, at vi allerede tager hjem igen i aften.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven