mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om selvforkælelse, fantastiske kvinder og en burger

image Skærmbillede 2015-09-16 kl. 20.13.20

Siden vi er flyttet tilbage til København, har jeg været mere eller mindre konstant nyforelsket. Jeg opdager hele tiden nye hyggelige steder at opholde mig og i går skulle ingenlunde vise sig at være en undtagelse, da jeg for første gang nogensinde, besøgte Waterfront Shopping, et ekslusivt lille center, som ligger nærmest i forlængelse af Østerbrogade og som altså derfor er faretruende tæt på hvor jeg bor.

Jeg havde en formiddag ledig til lidt selvforkælelse og jeg havde derfor fået sat en aftale i stand om at komme og besøge Well-come Fitness & Spa og Amazing Space, som ligger på førstesalen i centret. Her kan man komme, endda helt uden at være medlem, hvis bare man har en aftale med én af deres tilknyttede personlige trænere, som jeg efter i dag klart kan anbefale!

Jeg havde en aftale med Sabrina Dinic og guderne skal vide at jeg var nervøs. Jeg ejer ikke træningstøj, har ikke sat mine ben i et træningscenter i mere end et år og jeg var (skide) bange for at jeg skulle piskes så hårdt, så jeg stadig ikke ville kunne bevæge hverken arme eller ben på bryllupsnatten. Heldigvis var Sabrina verdens sejeste og ikke mindst sødeste dame, som så lige igennem mig og lynhurtigt konstaterede, at jeg på ingen måder skulle træne hverken cardio, lår eller baller, i de store lækre lokaler. Eller nogle som helst andre steder for den sags skyld.

“Det er alt, alt for farligt for dig at træne!”

Øhhhh…. Farligt? Okay…. Eller, jeg mener gudskelov.. Eller, hvad mener du?!

Det viste sig så, at den super-observante kvinde ved et øjekast kunne se, at jeg stadig bøvler en hel del med bækkenbesvær efter mine graviditeter. Noget jeg som oftest ikke selv mærker til i min hverdag, fordi jeg bare har lært at gøre de ting som ikke gør ondt og undgå alt det andet. Den gode gamle benægtelsesmetode.

I stedet for benægtelse, gav Sabrina mig en opsang, masser af vejledning og nogle super gode og lette øvelser, som jeg for de flestes vedkommende, vil kunne lave hjemme på stuegulvet.

Efter bækken-terapi, som det endte med at være i stedet for træning, gik jeg direkte videre til Amazing Space og den dejligste klassiske ansigtsbehandling, hvor jeg med sød musik ud af højttalerne, blomster på briksen og en engel af en kosmetolog, lod mig drive ind i en times ubetinget velvære. Jeg blev nusset, masseret, renset og smurt ind og det var så dejligt og tiltrængt, som når man fik lov til at lege vandkamp i folkeskolen på en sommerdag.

De to vidunderlige damer fik mig til at føle mig set og jeg føler virkelig, at de hver især på et splitsekund, kunne se og mærke, hvad jeg havde brug for og hold nu op, hvor var det dejligt, bare at kunne lade dem hjælpe mig.

Hele etagen er super luksuriøs i udtrykket og jeg ville snildt kunne bruge både fire, fem eller seks timer derinde, både i selskab med en veninde eller alene. Det var, i forhold til de mange fitnesscentre jeg i min miss-ung-og-single-periode benyttede, i den absolutte Rolls Royce klasse og jeg er pjattet med det! Sågar selvom jeg aldrig nåede ind i spa-afdelingen, som jeg ellers havde glædet mig til.

Efter ansigtsbehandlingen og de efterfølgende snacks, mødtes jeg i stedet med en veninde til prøvesmagning af den nye burger på 42RAW – scheisse, en lækker smagsoplevelse. Burgeren smagte af burger, fritterne var nogle af de bedste jeg længe havde smagt og chili-mayoen burde kunne kommes på store flasker som man kunne tage med sig hjem, for shizzlebizzle, hvor var det lækkert! Skyllet ned med en friskpresset rødebede-og-andre-sunde-ting-juice og så var min forkælelsesdag fuldendt med en krølle på halen og alt hvad der bimlede og bamlede.

image

Hallelujah for nye yndlingssteder som hele tiden popper op – jeg kan mærke, at Waterfront bliver en favorit og jeg glæder mig allerede til at skulle derud igen for at lure på hvilke forretninger det lille luksuriøse Waterfront Shopping gemmer på.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Hej Cana 🙂

    Jeg har undret mig et stykke tid nu, om du ikke skulle starte på studie, mener da du skrev du var kommet ind,? Der kan selvfølgelig være sket ændringer, men nu ville jeg lige høre, da det har undret mig 🙂

    Rigtig god solskinsdag, nyd den, det er den sidste september dag i år. ☀️

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven