mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om blognavnet og 75% rabat på ALT!

DSC02367 (1)

Selvom alting nogle gange går lige lovligt stærkt inde bag mine mange fregner, så har jeg nu, efter alle jeres mange gode input til mit indlæg i gåri allergladeste stil nu besluttet, at jeg selvfølgelig ikke skal ændre på bloggens navn. I hvert fald ikke lige nu.

Jeg havde med mit indlæg faktisk forventet, at mange flere ville opfordre mig til at ændre navnet, fordi det faktisk var det jeg, inden jeg udgav indlægget, klart hældte mest til at gøre. Ikke fordi jeg er træt af at være mortilto, men fordi jeg følte det var en lille smule misvisende og anonymt i forhold til mit eget navn, som jeg er den eneste – formentlig i hele verden – der hedder.

Langt de fleste af jer stemte på at det var underordnet og langt de fleste kommentarer gik ud på, at forklare mig, hvorfor I synes, at mortilto.dk er et rigtigt godt blognavn. Som jeg altså beholder. Og som jeg er glad for. Også selvom jeg samtidig godt kan være enig med de af jer der skrev at det også kunne være fordelagtigt at skifte.

Som Lillemor skrev: If it ain’t broke, don’t fix it!

Og med den guldkaramel faldet fra mit hjerte, vil jeg i stedet bare lige tippe om et ganske vanvittigt smykkeudsalg, som jeg ved et tilfælde faldt over i formiddag, da jeg sad midt i mellem nutellamadder, dybt begravet i overspringshandlinger.

Inde på http://hainklug.dk er der beklageligvis (for dem) ophørsudsalg, som heldigvis (for os) betyder virkelig, virkelig billige smykker! ALT er nedsat med 75% med koden OPHØR, som man bruger ved check-out. Jeg siger det bare.

image

TAK fordi I er så skide seje og fordi I (endnu engang) giver mig en hjælpende hånd, når jeg spørger efter den. TAK.

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

  1. NU gør det – det var åbenbart engang et affiliatelink, men nu er det et ganske almindeligt god-karma-fra-mig-til-jer-link 🙂

 1. Jeg synes det er dejligt du bliver ved navnet – det passer på hele stemningen og alt det der nu følger med til at være ‘mor til to’
  Ps hvad er mærket på det SUPER fede ur du har stående i baggrunden??

 2. Godt du ikke ændrede navnet!
  Og tak for link! Nu blev der lige shoppet lidt julegaver! = lidt mindre stress!
  Tak! <3

 3. Da du i begyndelsen af indlægget nævnte at du formegentlig er den eneste i verden med netop dit navn, blev jeg nysgerrig på at vide om der er en historie til, hvorfor du hedder som du gør? 🙂 Er i øvrigt “tumpe” med det!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven