mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om at sælge ud og en vinder

Skærmbillede 2015-09-02 kl. 09.21.55

Et indlæg udgivet i samarbejde med Trendsales

Vores 84 m2 bugner. Mest af bøger, tøj og legetøj. Thomas siger, at vi ikke skal gå af med nogle af bøgerne og jeg forestiller mig, at jeg vil blive svært upopulær blandt mine drenge, hvis jeg kasserer alt for meget legetøj. Ergo, er jeg nødt til at gøre et eller andet drastisk ved tøjsituationen, som jeg også tidligere har nævnt her.

Jeg kan meget godt lide tanken om, at tøj cirkulerer og får lov til at leve længere end hos den enkelte forbruger. I hvert fald når det kan. Nogle gange gør rødvinspletter eller splinter i gulvet tøjet ubrugeligt ganske hurtigt, men som oftest – i hvert fald hos mig – ender det med, at tøj som ofte kun er brugt få gange, får lov til at blive hængende i skabet. For ikke at tale om mine børns tøj, som de vokser hurtigere ud af, end jeg kan nå at stave til vaskemaskine. Det skal selvfølgelig genbruges.

Jeg har tidligere, med god succes, brugt trendsales til at både købe og sælge tøj i god kvalitet til både børnene og mig selv. Derfor overvejer jeg nu, om ikke jeg skal se at få fingeren ud og få taget billeder af noget af alt det tøj jeg har liggende, så det kan komme til salg til underpris og blive brugt, som det fortjener.

Tricket ved at sælge ud er selvfølgelig, udover at det giver lidt ekstra plads i lejligheden, at det forhåbentlig giver cash nok til at jeg kan købe lidt nyt. Eller gammelt-nyt. Så kan det næsten være luksusversionen af et tøjbyttemarked, hvor man sælger sit eget gamle og køber andre gamle for de samme penge. Gratis shopping og oprydning i ét. Det er lige før, det er ligeså godt som et kinderæg.

Kinderæg, som jeg forøvrigt craver en del i disse dage; eller altså, det vil sige, at jeg craver i virkeligheden alt muligt forskelligt, så længe det bare har et sukkerindhold på over 50%. Min sukkerafvænning er – trods det – alligevel gået meget godt; jeg har ikke tilnærmelsesvist spist lige så meget sukker som jeg plejer; mange dage slet ikke – altså, i form af slik og kage. Til gengæld har lidt matador mix i biffen og det faktum at min mand i går, midt på dagen, kom stavrende hjem med intet mindre end syv poser slik, fået min krops higen efter sukker til at komme flyvende tilbage, hurtigere end femten vilde trækfugle mod syd i oktober. Pis.

Nyt tøj – måske fra trendsales – og en bryllupsfest i oktober må være min motivation, for at holde snitpølserne lidt fra sukkerstadset.

Til gengæld kan jeg i dag endelig løfte sløret for den heldige vinder af en lækker middag for to personer, som jeg udloddede her. Vinderen blev Heidi Strøm, som jeg i dén grad synes fortjener at få lidt ekstra hverdagsluksus. Hun skrev sådan her:

“Hvis jeg vandt en million i lotto ville jeg bruge pengene på behandling af den cancer, jeg nok får at vide på fredag, at jeg har. Er under udredning for blod/lymfekræft og skal til svar samtale på fredag. Og jeg har tænkt mig at knække den skide cancer. Med en million kunne jeg selv vælge hvor jeg vil behandles, og hvordan.
Hvis jeg vinder middagen skal min dejlige mand med mig ud og spise.” 

For mig at se, den perfekte vinder.

Heidi, send mig en mail på cana@mortilto.dk med din adresse, så du kan modtage din præmie 🙂 TILLYKKE – og kæmpe stort pøj pøj! Du skal nok klare den med din gode indstilling, uanset hvad.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Et lille tip til alle der craver kinderæg, og især dem der synes de er for dyre og godt kan undvære “legetøjet”..

    Brugsens (coops) billige hvide chokolade plus mælkechokolade fra samme mærke smager stort set ligesom kinderæg.. Måske lidt sødere, men der gør kun ( for mit vedkommende) at man ikke kan spise ligeså meget..
    Og ja, vi snakker den helt billige møg ringe kvalitet som stort set kun er sukker..
    Men hell, hvis man craver kinderæg, craver man kinderæg, dette er bare en mere økonomisk løsning.. 😉

    Og stort tillykke til vinderen! Håber du får en dejlig aften med din mand og at du kommer hel igennem det du står over for! 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven